Wide Screen
Image default
Játékok

Kojima alaposan bemutatta a Death Strandinget

A hosszabb gameplay előadás a Tokyo Game Shown zajlott.

Az “ígéret szép szó….” alapon Hideo Kojima kicsit többet is elárult a mai napon a féltve dédelgetett projektjéről. Elsőként a Gamescomon kizárólag látogatóknak vetített 7 perces “briefing” átvezetőt tették elérhetővé a Death Strandingből. Ebben nagyjából a motivációk derülnek ki, valamint a fő szál (talán?) alap felütése. Direkt fogalmazok óvatosan, mert sosem lehet tudni hogy így lesz-e, mindenesetre a sztori egyik alappillérét most jobban megismerhetjük.

A másik dolog ezzel kapcsolatban pedig az, hogy maga Kojima is azt nyilatkozta, hogy megmutatja ugyan a Tokyo Game Shown az alap gameplayt, csak azért hogy végre képet kapjanak a játékról az érdeklődők. Viszont ő maga inkább azt ajánlja, hogy aki igazán szeretne majd játszani és bízik benne, az ne nézze meg, hogy maradjon meglepetés minden. Nehéz így játékot venni látatlanban, pláne ha egy teljes árú AAA címről van szó, ami nem olcsó, így mindenki maga eldöntheti, mennyit néz meg a gameplayből. Alant a mai 50 perces adag látható, sajnos javarészt japánul, de azért a lényeg érthető. Láthatunk egy kis harcot, sok sétát, no meg némi ízelítőt abból, hogy mit is kell a multiplayer szegmensen érteni. A napokban még jönnek további anyagok, a megjelenés pedig továbbra is november 8.

Még több a témában...

Júniusban megtoldják a zombis mókát!

Héja Szabolcs

A Days Gone is kapott egy Bridge Babyt

Sinka Tamás

Porsche és Gran Turismo – két barát

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább