Főoldal Filmek Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás belőle.

245
Mosolyogj

A Paramount abban bízik most, hogy sikerül megismételni a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetését, s a 2024-es Halloween-szezonban mosolyt csal a nézők arcára. A stúdió 2024. október 18-ra tűzte ki a meglepetés horrorsikerként is emlegetett Mosolyogj folytatását. A folytatás már zöld utat kapott korábban, de csak most jelentették be a bemutató időpontját.

A Mosolyogj 2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt, világszerte 216 millió dollárt termelt a 17 millió dolláros költségvetésből. A film egyben Parker Finn rendező beszállókártyáját is jelentette Hollywoodba. A sikerre a nagyobb stúdiók is felkapták fejüket, és a Paramount csapott le a lehetőségre, hogy közösen mutassák be. Az eredetileg streamingre szánt projektet egy sikeres tesztvetítés után moziba vitték. A film már megtekinthető a SkyShowtime műsorán.

“A közönség sikoltozott a vászon előtt, így egyértelmű volt, hogy a közösségi környezet és a film jellege hihetetlen” – mondta Finn decemberben a The Hollywood Reporter című lapnak. “És a Paramount dicséretére legyen mondva, hogy felismerték ezt, és példaértékű volt, ahogy beálltak a film mögé”.

A stúdió a Mean Girls musicaladaptációjának is kitűzte a dátumát, amely 2024. január 12-én kerül bemutatásra. A filmet korábban a Paramount+-ra szánták, de végül a mozikban mutatják be. A film főszereplői Angourie Rice, Auli’i Cravalho, Jaquel Spivey és Reneé Rapp. A Mean Girls eredetileg egy 2004-es film volt Lindsay Lohan főszereplésével, majd Broadway-musical lett belőle, ami viszont ezt az új feldolgozást ihlette.

Eközben a Tiger’s Apprentice című animációs filmet eredetileg a mozikban szerették volna bemutatni, de most a Paramount+-on lesz látható. A gyerekkönyv adaptációjában Henry Golding, Sandra Oh és Michelle Yeoh hangja szólal meg.

A stúdió egy hónappal eltolta a Bob Marley: One Love premierjét, így az életrajzfilm 2024. február 14-én kerül bemutatásra a mozikban. A filmben Kingsley Ben-Adir alakítja a néhai zenei ikont.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...