Főoldal Filmek Kitűzték a Borderlands premierdátumát
Filmek

Kitűzték a Borderlands premierdátumát

Szinte hihetetlen, de megvan a Budapest mellett forgatott Borderlands bemutatójának az időpontja.

242
Borderlands

A népszerű videójáték-franchise Borderlands rajongói több éves várakozás után végre bekarikázhatják a naptárukban a napot, hiszen a filmadaptáció 2024. augusztus 9-én jön ki a mozikban. A megjelenési dátumot a Deadline megbízható forrása erősítette meg.

A Borderlands-film már régóta váratott magára, hiszen 2015-ben jelentették be először az érkezését. Ahogy a szereplőkre fény derült, a várakozás a tetőfokára hágott, mindenki arra volt kíváncsi, hogy mikor láthatják a feldolgozást a filmvásznon. A szereplőgárdában olyan kiváló tehetségek szerepelnek, mint Cate Blanchett, Edgar Ramirez, Kevin Hart, Ariana Greenblatt, Florian Munteanu, Jamie Lee Curtis, Jack Black és még sokan mások, ami magával ragadó és sztárokkal teletűzdelt moziélményt ígér a rajongóknak és a mozilátogatóknak egyaránt.

Fokozódott az izgalom, amikor olyan hírek kezdtek el keringeni, hogy Joe Crombie írói álnév alatt dolgozik Craig Mazin, a Csernobil című elismert tévésorozat alkotója és az HBO The Last of Us tévéadaptációjának társalkotója. Mazin azonban a Variety-nek kategorikusan tagadta, hogy bármi köze lenne Joe Crombie-hoz. A pletykáról még 2022-ban számoltak be először, hogy Mazin keze is benne van az adaptációban, az alkotó tiszta vizet öntött a pohárba, amikor interjút adott a lapnak, és tagadott mindent.

A forgatókönyvön nem más dolgozott, mint az író és rendező Eli Roth, aki év elején átadta a stafétabotot a Deadpool rendezőjének, Tim Millernek, miután pótforgatást rendeltek el. Az év elején érkezett a hír, akkor a Deadline informátora úgy fogalmazott, hogy Roth-ot nem rúgták ki, mindössze egy másik film forgatása miatt adta át az irányítást rendezőtársának.

Borderlands
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Lionsgate
Filmek

CinemaCon: A Lionsgate bemutatója

Volt minden a Lionsgate előadásában a CinemaConon: horror, akció, dráma és életrajzi...

Borderlands
Előzetesek

A galaxis őrzői hangulatát idézi a Borderlands első előzetese

Látványos és szórakoztató lett a Borderlands előzetese.

Borderlands
Filmek

Bemutatták az első képeket a Borderlands-filmből

A Borderlands előzetese előtt kaptunk egy kis ízelítőt a filmből.