Főoldal Filmek Kiszivároghatott a Doctor Strange az őrület multiverzumában egyik legnagyobb cameo vendége?
Filmek

Kiszivároghatott a Doctor Strange az őrület multiverzumában egyik legnagyobb cameo vendége?

Már attól kész őrület a film, ha csak a fele igaz a sok pletykának.

441
Doctor Strange az őrület multiverzumában

Sokan még most sem tértek észhez a Pókember: Nincs hazaút vendégszereplőitől, de készülőben az újabb nagy meglepetés. Több pletyka is kering a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmmel kapcsolatban, és egyes rajongók nagy meggyőződéssel állítják, hogy az elmúlt napokban egy egészen nagy vendégszereplőről rántották le a leplet.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

A pletykafronton továbbra is merész dolgokat olvashatunk a Doctor Strange várva várt folytatása körül, bár hangsúlyozzuk, sok ezek közül valóban csak pletyka lesz, de hogy melyek válnak valóra és melyek a képzeleterő szüleményei, arra valószínűleg csak május 6-án kapunk választ, amit jegyet váltunk majd Sam Raimi mozifilmjére.

Az egykori Pókember rendezője, Sam Raimi áll a kamera túloldalán, és már az első naptól kezdve találgatások vannak arról, hogy esetleg a Legfőbb Varázsló mellett láthatjuk majd a rendező korábbi filmjének címszereplőjét is. Tobey Maguire nagy meglepetésre visszatért Pókemberként tavaly, és a vártnál talán előbb láthatjuk viszont a filmvásznon. A Multiverzum nem szab határt semminek sem, gyakorlatilag bármit megtehetnek a jövőben, és egyszerre több falmászóval is találkozhatunk. A rajongók szerint erre tökéletes alkalom lehet a Doctor Strange 2., amit mélyen érint a téma.

Első hallásra erőltetnek tűnhet, hogy a Pókember: Nincs hazaút után máris szerepet kapjon Maguire, de a napokban bejárta a világhálót egy fotó, ami ennek ellenkezőjéről árulkodik. Ahogy a lenti képen látható, Mariana Torres színésznő – aki Wanda Maximoff, azaz Skarlát Boszorkány portugál szinkronhangja – megosztott egy fotót Manolo Rey-vel, Tobey Maguire szinkronhangjával. A kép alá pedig csak annyit írt: “Jó dolgok jönnek”, és mivel az ő hangján szólal meg Wanda a közelgő filmben, Rey legutóbb a Pókember: Nincs hazaút szinkronján dolgozott, felmerül a kérdés, most éppen min dolgoznak?

Több pletyka is született arról, hogy Maguire Pókembere megjelenik majd, hogy rövid időre harcoljon a Skarlát Boszorkánnyal, amit most megerősíteni látszik a megosztott fénykép. Vannak azonban, akik megkérdőjelezik ezt, hiszen a szinkronszínészek szigorú titoktartással dolgoznak, és egy ilyen szivárogtatással karrierjüket kockáztatják. Egy lehetséges magyarázat a képre, hogy egy független projekten dolgozik a páros.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események