Kipróbálnád a Dying Light első részét?

Egy remek akciónak köszönhetően hétfő estig ingyenesen próbálhatjuk ki a Dying Light első részét.

Elég nagy most a felfordulás a Techland háza táján, hiszen több jelentés is érkezett már arról, hogy mennyire nem megy a szervezett munka a lengyeleknél. Egyes híresztelések szerint teljes káosz állt be a stúdió háza táján, hiszen egészen erős rokoni szálak is megfigyelhetők már ott. Pontosan ezért, kevesen tudják a sok viszály között éppen hogyan is áll a második része a játéknak, hiszen többször újra is kellett azt kezdeni az eltérő nézőpontok miatt.

Erre a részre várva azonban most adódott egy remek lehetőség. Akinek eddig nem sikerült még kipróbálnia a Dying Light-ot, az most ingyenesen megteheti a Steam áruházán keresztül. Egészen hétfő este hét óráig nyúzhatjuk a zombis túlélő alkotást, amiben természetesen parkour mozdulatokat is el kell majd sajátítanunk. Fontos kiemelni, hogy a Steam miatt most csak a PC-s játékosoknak van lehetőségük élni ezzel az ajánlattal.

Természetesen ha a próba után úgy gondoljuk, hogy szívesen megvásárolnánk a teljes játékot is, akkor onnan folytathatjuk majd, ahol az ingyenes hétvége alatt abbahagytuk. Harran városa vár minket és el sem tudunk képzelni jobb mókát és megfelelőbb előkészületeket a második részre való epekedés közben, mint gyorsan kipörgetni az elsőt. Egyes pletykák szerint már május végén meg is jelenhet a Dying Light 2, azonban a stúdió állapotát ismerve most semmire sem lehet mérget venni tőlük.

Total
2
Shares
Previous Article

Még márciusban megmutatkozhat az Elden Ring

Next Article

Újabb hírek a következő Assassin’s Creed játékról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!