Főoldal Játékok Kipróbálnád a Dying Light első részét?
Játékok

Kipróbálnád a Dying Light első részét?

Egy remek akciónak köszönhetően hétfő estig ingyenesen próbálhatjuk ki a Dying Light első részét.

478

Elég nagy most a felfordulás a Techland háza táján, hiszen több jelentés is érkezett már arról, hogy mennyire nem megy a szervezett munka a lengyeleknél. Egyes híresztelések szerint teljes káosz állt be a stúdió háza táján, hiszen egészen erős rokoni szálak is megfigyelhetők már ott. Pontosan ezért, kevesen tudják a sok viszály között éppen hogyan is áll a második része a játéknak, hiszen többször újra is kellett azt kezdeni az eltérő nézőpontok miatt.

Erre a részre várva azonban most adódott egy remek lehetőség. Akinek eddig nem sikerült még kipróbálnia a Dying Light-ot, az most ingyenesen megteheti a Steam áruházán keresztül. Egészen hétfő este hét óráig nyúzhatjuk a zombis túlélő alkotást, amiben természetesen parkour mozdulatokat is el kell majd sajátítanunk. Fontos kiemelni, hogy a Steam miatt most csak a PC-s játékosoknak van lehetőségük élni ezzel az ajánlattal.

Természetesen ha a próba után úgy gondoljuk, hogy szívesen megvásárolnánk a teljes játékot is, akkor onnan folytathatjuk majd, ahol az ingyenes hétvége alatt abbahagytuk. Harran városa vár minket és el sem tudunk képzelni jobb mókát és megfelelőbb előkészületeket a második részre való epekedés közben, mint gyorsan kipörgetni az elsőt. Egyes pletykák szerint már május végén meg is jelenhet a Dying Light 2, azonban a stúdió állapotát ismerve most semmire sem lehet mérget venni tőlük.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...