Főoldal Játékok Kiegészítő érkezik a Fell Seal: Arbeiter’s Markhoz
Játékok

Kiegészítő érkezik a Fell Seal: Arbeiter’s Markhoz

Tovább fűzhetjük a kalandot.

432

Már több, mint egy éve, hogy a játékosok útnak indultak Teora vidékeire egy epikus fantasy kalandra, de utazásuk még közel sem ért véget. A 1C Entertainment és a 6 Eyes Studio örömmel jelenti be, hogy körökre osztott taktikai szerepjátékuk, a Fell Seal: Arbiter’s Mark 2020. június 23-án egy tartalmas kiegészítővel fog bővülni. A Missions and Monsters nem csak a játékmenetet teszi gazdagabbá számos új tartalmával, de tovább mélyíti az alapjáték mechanikáit is. Készüljetek fel toborozható és testreszabható szörnyekre, valamint új kasztokra, felszerelésekre, helyszínekre és sok másra!

A Missions and Monsters a Fell Seal: Arbiter’s Mark első kiegészítője, ami számos újdonsággal teszi még gazdagabbá a játékélményt. Lehetőségünk lesz pusztító szörnyeket magunk mellé fogadni Teora tájairól. Testreszabhatjuk őket saját kasztjukkal, és harcba is küldhetjük őket többi egységünk oldalán. Ahogy seregünk egyre nagyobbra nő, egységeinket önálló küldetésekre is küldhetjük, hogy értékes nyersanyagokat gyűjtsenek, különleges jutalmakat szerezzenek, új helyszíneket és kasztokat oldjanak fel, és végül biztonságos hellyé tegyék a vidéket. Szembenézhetünk új kihívásokkal és próbára tehetjük taktikai érzékünket, ahogy még grandiózusabb összecsapásokba bocsátkozunk minden eddiginél halálosabb szörnyek ellen!

A játék története Teora egykor brutális bestiák pusztította világába röpít el, amit a Council of Immortals mentett meg szörnyű sorsától. Tagjai uralkodnak most vidékei felett halandó Arbiter ügynökeiken keresztül. A Council és Arbiter ügynökeik tartják fenn a békét, az egyensúlyt és a rendet…de milyen áron? Magunkra ölthetjük Kyrie az Arbiter szerepét. Elindulhatunk egy kalandra, hogy megvédjük a világot és felfedjük évszázados titkait, amik alapjaiban rázhatják meg mindazt, amit képviselhetünk.

A Fell Seal: Arbiter’s Mark elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re, a Missions and Monsters pedig 2020. június 23-tól válik megvásárolhatóvá.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.