Főoldal Játékok Kiderült mikor (nem)érkezik a PS5!
Játékok

Kiderült mikor (nem)érkezik a PS5!

A Sony megmutatta a következő 12 hónapra kalkulált pénzügyi terveit, amelyből sok következtetést lehetett levonni az új konzollal kapcsolatban.

675

A Sony megmutatta a következő 12 hónapra kalkulált pénzügyi terveit, amelyből sok következtetést lehetett levonni az új konzollal kapcsolatban.

Mint már tudhatjuk gőzerővel fejlesztik az új PlayStation konzolt. Mark Cerny már a specifikációk egy részéről is beszélt, de a gépezet nevére (valószínűleg direkt) nem tért ki. Mi azonban nemes egyszerűséggel hívjuk csak PS5-nek. Nagy meglepetés lenne, ha a japán gyártó nem folytatná az eddigi hagyományait.

Hivatalos bejelentést még nem kaptunk, de az már biztosnak tekinthető, hogy 2020 áprilisig nem kerül a polcokra az új konzol. A Sony az Xbox One korlátozott sikerei mellet is komolyan veszi a Microsoft-ot, nem esik abba a hibába, hogy alábecsülje mint a PS3 idején. A tavalyi év rekord bevételt jelentett a japánok gaming divíziójának, azonban nem ültek a babérokon. Olyannyira nem, hogy állítólag a teljes profitot átirányították az új generáció fejlesztésére.

Aki eddig nem tette, annak még megéri PS4-et vásárolni, hiszen egy évig még tuti nem látunk új konzolt. Továbbá olyan címek érkeznek még rá nagy valószínűséggel, mint a Last of Us part 2, a Death Stranding vagy a Ghost of Tsushima.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.