Wide Screen
Image default
Játékok

Kiderült mikor (nem)érkezik a PS5!

A Sony megmutatta a következő 12 hónapra kalkulált pénzügyi terveit, amelyből sok következtetést lehetett levonni az új konzollal kapcsolatban.

Mint már tudhatjuk gőzerővel fejlesztik az új PlayStation konzolt. Mark Cerny már a specifikációk egy részéről is beszélt, de a gépezet nevére (valószínűleg direkt) nem tért ki. Mi azonban nemes egyszerűséggel hívjuk csak PS5-nek. Nagy meglepetés lenne, ha a japán gyártó nem folytatná az eddigi hagyományait.

Hivatalos bejelentést még nem kaptunk, de az már biztosnak tekinthető, hogy 2020 áprilisig nem kerül a polcokra az új konzol. A Sony az Xbox One korlátozott sikerei mellet is komolyan veszi a Microsoft-ot, nem esik abba a hibába, hogy alábecsülje mint a PS3 idején. A tavalyi év rekord bevételt jelentett a japánok gaming divíziójának, azonban nem ültek a babérokon. Olyannyira nem, hogy állítólag a teljes profitot átirányították az új generáció fejlesztésére.

Aki eddig nem tette, annak még megéri PS4-et vásárolni, hiszen egy évig még tuti nem látunk új konzolt. Továbbá olyan címek érkeznek még rá nagy valószínűséggel, mint a Last of Us part 2, a Death Stranding vagy a Ghost of Tsushima.

Még több a témában...

Újabb hivatalos információk a Google Stadia-ról

Héja Szabolcs

MediEvil gyorstalpaló

Sinka Tamás

Tovább erősödik a Game Pass májusban!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább