Sárkányok háza

Kiderült, mikor érkezik a Trónok harca világában játszódó új HBO sorozat, a Sárkányok háza

Vége a várakozásnak, mikor érkezik az előzménysorozat.

Az HBO tíz részből álló, saját gyártású fantasy/dráma sorozata, a Sárkányok háza augusztus 22-én debütál az HBO-n. A sorozat az HBO Max felületén lesz streamelhető. A George R. R. Martin „Tűz & Vér” című regényén alapuló sorozat a Trónok harca eseményei előtt kétszáz évvel játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el.

A sorozat, amely George R. R. Martin Tűz & Vér című írása nyomán keletkezett, 200 évvel a Trónok harca cselekménye előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el. A teaser a várva várt sorozatból származó első hivatalos jeleneteket tartalmazza, amelyben néhány korábban már beharangozott szereplő is látható az alábbi, csak most bejelentett szereplők mellett: Wil Johnson Ser Vaemond Velaryon szerepében – Coryls Velaryon öccse, a Velaryon-ház hadiflottájának parancsnoka; John Macmillan Ser Laenor Velaryon szerepében – Corlys Velaryon és Rhaenys Targaryen fia; Savannah Steyn Lady Laena Velaryon szerepében – Corlys Velaryon és Rhaenys Targaryen lánya; Theo Nate Ser Laenor Velaryon szerepében – Corlys Velaryon és Rhaenys Targaryen fia.

Kaptunk egy rövid karakterleírást a szereplőkhöz. Paddy Considine: Viserys Targaryen király, akit Westeros urai választottak meg az Öreg Király, Jaehaerys Targaryen utódjául a harrenhali Nagytanács ülésén. A melegszívű, kedves és tisztességes Viserys csak nagyapja örökségét szeretné továbbvinni, de a jó emberekből nem feltétlenül lesz nagyszerű király. Matt Smith: Daemon Targaryen herceg, Viserys király öccse, trónörökös. A páratlan harcos és sárkánylovas Daemoné a sárkány igazi vére. De azt mondják, amikor egy Targaryen megszületik, az istenek feldobnak egy pénzérmét…

A tíz részből álló első évad társalkotója és executive producere George R.R. Martin, Ryan Condal a társalkotó, co-showrunner, executive producer és forgatókönyvíró, miközben Miguel Sapochnik co-showrunner, a pilotepizód és további epizódok rendezője. George R.R. Martin „Tűz & vér” című írása nyomán a forgatókönyvön Sara Hess dolgozott, amit Clare Kilner és Geeta V. Patel rendezők, valamint rendező és co-executive-producer Greg Yaitanes vitt filmre.

House of the Dragon
Total
4
Shares
Previous Article
Disney+

Magyarországon az indulás napját és az árazást is bejelentette a Disney+

Next Article
Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk

Parkolóra került a Bad Boys 4. része Will Smith balhéja után az Oscaron, a színész karrierje is veszélybe került

Related Posts