Wide Screen
Image default
Filmek

Kiderült Kylo Ren új TIE-vadászának neve

A Lucasfilm megerősítette, hogy a Skywalker-saga utolsó mozijában mi lesz Kylo Ren új TIE-vadászának neve.

Állítólag a járgány neve: The Whisper. A rajongók szerint pont olyan emós név, mint maga a karakter. Épphogy csak eltelt egy év a Star Wars: Az utolsó Jedik óta, a Csillagok háborúja IX. része, a Skywalker kora  máris Kylo Rennel, az Első Rend erőskezű vezérével indítja be a történetet, aki azon ügyködik, hogy az Első Rend hatalmát megalapozza a Galaxisban, így aztán új fegyverek, új harci csapatok és új technológiák is érkezzenek az utolsó, mindent lezáró résszel.

Természetesen a Lucasfilmnek mindig tökéletes üzleti lehetőség, a Star Warshoz kapcsolódó termékek piaca, pláne ha az aktuális rész ennyi újdonsággal vár minket. Az úgynevezett Force Friday a Lucasfilm egy már hagyományos eseménye, ahol a Csillagok háborújához köthető rajongói termékek széles választéka megtalálható. Idén azonban sokkal nagyobb várakozás előzi meg ezt az eseményt. A stúdió hivatalosan 2019. október 4-re hirdette meg a Triple Force Fridayt. Miért is tripla erő? A termékújdonságok és a J.J. Abrahams rendezte, decemberben bemutatásra kerülő, trilógia utolsó felvonása mellett, van még két újdonság, méghozzá a Jedi: Fallen Order játék és John Favreau (tudjátok Happy a Vasemberből) rendezésében élőszereplős The Mandalorian-sorozat, ami a Disney+ streamingszolgáltatón fog debütálni, idén ősszel.

Mindegyik projektet óriási várakozás övezi. Utóbbi főleg azért nagy durranás, mert már nagyon rég tervezték a franchise alkotói, hogy végre tévésorozat formájában is teret hódítsanak a Saga történetei. A Star Wars-produkciókra mindig is jellemző volt, hogy a munkálatok teljes titokban zajlanak. A türelmetlen rajongóknak azonban nem kell már sokáig várniuk, hisz hamarosan mindhárom produkciót élvezhetik. A Triple Force Friday pedig biztosíthatja őket, hogy hamarosan leadhatják a megrendeléseiket kedvenc relikviáikra.

Úgy tűnik, hogy 2019 egy igazán nagyszerű év lesz a messzi, messzi Galaxisban, az Erő legyen velünk!

Klyo Ren

Még több a témában...

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

A Star Wars képregényekből kiderült, hogy Kylo Ren miért visel sisakot

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon