x
Filmek

Kiderült, hogy ki lesz A galaxis őrzői 2 gaztevője?

Állítólag A galaxis őrzői 2 hamarosan bejelenti, hogy a folytatásban egy női gonosztevőt kap, akit már réges-rég kiválasztottak.

Kiderült, hogy ki lesz A galaxis őrzői 2 gaztevője?
  • Publishedjúnius 1, 2016

Állítólag A galaxis őrzői 2 hamarosan bejelenti, hogy a folytatásban egy női gonosztevőt kap, akit már réges-rég kiválasztottak.

A jövő év igazán izgalmas lesz, legalábbis a Marvel filmek tekintetében. Ugyanis hosszú idő után a Pókember jogok „hazavándoroltak” a Marvel Comics Universe-höz. Ahogy fogalmaztunk, szó szerint jön a Pókember: Hazatérés című film Tom Holland főszereplésében. Az ifjú harcost már idén is láthattuk jelmezben az Amerika kapitány: Polgárháborúban. De megemlíthetjük még az új Thor filmet is. Bár, ott nem sokat tudni, meg a film körül bajok is voltak, sokáig úgy volt, hogy el sem készül. Aztán valamit előhúzott a Marvel, befenyített, s jön a harmadik rész. De ezek mind mellékesek lehetnek. A galaxis őrzői 2 is mozilistán van, s talán sokan épp ezt várják legjobban az első rész sikere után.

A filmet jelenleg is forgatják az Egyesül Államokban. James Gunn rendező és író maradt a franchise élén. Annyira jól sikerült az első rész, hogy bolondok lettek volna lecserélni. Történetesen ezt a filmet pont Gunnak találták ki szerintünk. Apróbb részletek már szivárogtak ki a stúdiótól, de hogy kivel gyűlik meg az Őrzők baja az új epizódban, kérdéses. Egy új pletyka úgy tűnik, hogy végre leszámol a sokat emlegetett kérdéssel, ki lesz a fő ellensége a filmnek.

JoBlo szerint a fő gaztevője A galaxis őrzői 2-nek Ayesha lesz, akinek számos más neve van a Marvel Comics történelemben. Úgy is hallhattál már róla, mint Kismet, Paragon vagy egyszerűen csak Ő. Személye teljesen mesterséges, akit Enclave teremtett a képregényben. Enclave hozta létre Adam Warlockot is, aki Ayesha férfi megfeleltetése, majdnem úgy néznek ki. Sokáig emlegették, hogy ő is benne lehet a Őrzők második részében. Azt, hogy ki alakíthatja majd Ayeshat a filmben, egyelőre nem tudni, de a szerep garantáltan gazdára lelt már.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.