Wide Screen
Image default
Pletykák

Ki lesz a Marvel Moziverzum következő főgonosza?

Ki veszi fel a kesztyűt a Bosszúállókkal, ha Thanost eltángálták? Mutatunk pár rosszfiút aki a jövőt jelentheti az Marvel Moziverzumban és ajánlunk képregényeket, hogy előre fel tudjatok készülni!

Ha a mozikban bemutatott Bosszúállók: Végjátékban sikerül hőseinknek legyőzniük az Őrült Titánt, valószínű akkor sem dőlhetnek hátra, hisz a képregényekből még rengeteg veszedelmes alak költözhet a filmvászonra. A beválogatásnál kritérium volt, hogy a képregényekben korábban szerepelniük kellett és minimum akkora, de lehetőleg nagyobb fenyegetést jelentsenek az univerzumra, mint Thanos. Vágjunk bele!

Ki lehet a következő szupergonosz?

Kang, a hódító

A Bosszú Angyalainak (igen, magyar keresztségben így hívjuk a képregényekben az „Avengereket”) egyik legrégebbi és legnagyobb ellensége már a nyolcadik lapszámukban megjelent, s azóta is próbál borsot törni az orruk alá. Az ő színre lépése akkor lehet indokolt, ha beigazolódnak az időutazással kapcsolatos teóriák az új résszel kapcsolatban, hisz Kang (polgári nevén: Nathaniel Richards) egy 31. századi lángelme, aki a történelem megszállottja és a jövőbeli Föld ura. De a bolygónk addigra olyan állapotba került, hogy az időutazás, a fejlett technika és a történelmi ismeretei segítségével egy szebb korban akarja birtokolni a bolygót. Már az időutazás is elég nagy előnyt jelent hőseinkkel szemben, de ők biztos nem adják magukat könnyen.

Fátum Doktor

Doctor Doom avagy Victor Von Doom, Latvéria uralkodója, a Marvel képregényes univerzumának egyik legélesebb elméje, s az egyik legrettegettebb zsarnoka. A „Minden idők gonoszai” listákon rendre előkelő helyen végez, és közel sem érdemtelenül. Egy összetett karakter, átérezhető motivációval, viszont akkora szociopátiával, hogy a Holdról is látni lehet. Ő az leginkább erről a listáról aki nemcsak erőben, de érdekességben is Thanos-szal egy szinten van. Ami az óriási intelligenciáján túl félelmetes ellenféllé teszi azaz akaratereje, kegyetlensége, perfekcionizmusa és a különleges találmányok sora amit a világuralmi törekvései szolgálatába tud állítani. Minden rajongó álma válna valóra egy csapásra, ha végre méltó módon szerepelne egy mozifilmben.

Még több a témában...

Fekete Özvegy is feltűnik majd a Pókember: Hazatérésben?

Kévés Bence Mihály

[PLETYKA] Jövő héten leleplezik a Bosszúállók 4. címét?

Kévés Bence Mihály

Befejeződött a Marvel kapitány forgatása

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább