Főoldal Sorozatok Kezdetét vette A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi 2. évadjának a forgatása
Sorozatok

Kezdetét vette A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi 2. évadjának a forgatása

Már a 2. évadon dolgoznak, az utolsó részeket most fogják bemutatni.

314
A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi

Ahogy közeledünk A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi évadzárójához, a Prime Video bejelentette, hogy az Egyesült Királyságban már forognak a kamerák a második epizódsorozathoz. Még az év elején adták hírül, hogy a megterhelő munka miatt a második évadra Új-Zélandról Európába telepítik át a forgatás, mivel gazdasági szempontból, s nem utolsó sorban a színészeknek is kedvezőbb, hiszen túl sokat vannak távol szeretteiktől.

A Prime Video legalább két (bár a tervek szerint több) évados vállalást szerepel A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi című sorozata mellett, amiből egyet már leforgattak, ennek bemutatása jelenleg is zajlik az Amazon streaming szolgáltatón. A napokban pedig megerősítettek azt is, hogy az Egyesült Királyságban elrajtolt a következő évad forgatása.

A forgatás hétfőn kezdődött a London mellett található Bray Studiosban. Az 1. évadot Új-Zélandon forgatták, de a helyszínváltás mellett döntöttek, mert az Egyesült Királyságot “gazdaságosabbnak tartják, és a vállalat ott is létrehozza a több sorozatot is tartalmazó központot”.

A 2. évad, amely szintén 8 epizódból fog állni, Círdan bemutatását tűzte ki célul. “A hajós” szereposztása még nem történt meg (tudomásunk szerint), de a karakter ismerős lehet a Tolkien-rajongóknak, hiszen ő volt Középfölde egyik legbölcsebb és legidősebb élő tündéje egészen a Negyedik Korszakig.

Az 1. évad utolsó előtti részt most pénteken mutatják majd be, miután a 6. epizód egy hatalmas cliffhangerrel zárult, amikor a Végzet hegye kitört és tűzbe és hamuba borította a Délvidéket (amely hamarosan Mordor néven lesz ismert).

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi a béke idején kezdődő Középfölde második korszakába és a hatalom gyűrűinek kovácsolására enged betekintést. A sorozat olyan eseményeket dolgoz fel, amelyek több ezer évvel A hobbit és A Gyűrűk Ura trilógia eseményei előtt történtek.

A sorozat szinopszisa szerint az ismerős és új karakterekből álló népes szereplőgárda szembenéz a Középföldén újból megjelenő gonosszal. A Ködhegység legsötétebb mélységeitől Lindon fenséges erdőin és Númenor szigetkirályságán át a térkép legtávolabbi szegletéig felbukkanó különféle birodalmak és szereplők öröksége még az eltűntük után is sokáig tovább él majd.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Fallout
Előzetesek

Az Amazon bemutatta a Fallout poszt-apokaliptikus világát az első előzetesben

Végre láthatjuk, milyen lesz a Fallout élőszereplős sorozatadaptációja.

Fallout
BREAKINGSorozatok

Bemutatták az Amazon érkező Fallout sorozatának mutánsait és páncélosait

Pazar képeket kaptunk a hamarosan érkező Fallout-sorozat szereplőiről.

Fallout
Sorozatok

Bejelentették, mikor érkezik a Fallout élőszereplős sorozatadaptációja

Nagy előzetes továbbra sincs, de legalább már tudjuk, mikor érkezik a Fallout.