x
Close


Közelgő események

Filmek

Kevin Feige-t arról kérdezték, hogy milyen jövőt tartogat a H.Y.D.R.A. és a S.H.I.E.L.D. számára a Marvel Moziverzum

Van visszatérés a két szervezet előtt?

Kevin Feige-t arról kérdezték, hogy milyen jövőt tartogat a H.Y.D.R.A. és a S.H.I.E.L.D. számára a Marvel Moziverzum
  • PublishedMarch 15, 2021

Alapvetően különbség a képregények és a filmek között, hogy az előbbiben senki sem tűnik el igazán, és még a szervezetek is mindig találnak utat a visszatérésre, addig a filmvásznon gyakori dolgokat hátunk mögött hagyunk. Éppen ezért olyan meglepő, hogy a H.Y.D.R.A. még nem tért vissza Marvel Moziverzumban, miután a szervezett elbukott a Bosszúállók: Ultron kora nyitójelenetében.

Tekintettel a három Amerika kapitány-filmre, hogy azokban milyen nagy szerepet kapott a H.Y.D.R.A. és a S.H.I.E.L.D., így sokan arra gondoltak, hogy kiemelt szerepet kapnak majd a folytatásban. Ennek ellenére egy időre eltűntek a képernyőről, bár a WandaVision című sorozatban többször is kaptunk utalást a H.Y.D.R.A.-ra, ami találgatásra adott okot, hogy mit jelent ez a jövőre nézve.

Múlt héten tartották a The Falcon and the Winter Soldier sajtótájékoztatóját, ahol természetesen feltették a kérdést a Marvel Studios vezetőjének is, hogy milyen sors vár a szervezetekre. Bár Kevin Feige nem erősített meg semmit, de egyértelműen utalt valami titokzatosra. Elmondta, hogy az univerzumban mindig lesz egy aljas csoport, és nem zárta ki a lehetőséget, hogy egyszer mindkét szervezet visszatér. Példaként hozta fel a WandaVision-sorozatban bemutatott SWORD-ot is, akik még csak most mutatkoztak be, de a jövőben sokkal jelentősebb szerepet kapnak majd.

Nézd, mindig lehet nézni a képregényeket. Mindig abból vesszük a vezető szerepeket, amik korábban történtek, és ezek a szervezetek az évek során különböző formában jönnek és mennek. Szóval, mindig visszatérhetnek. Olyan új szervezetek vannak, mint a SWORD, amit a WandaVisionban láttunk, így mindig szükség lesz egy becsületes vagy árnyékos szervezetre a Marvel Moziverzumban.

Kevin Feige

Konkrét választ nem sikerült ezúttal sem kihúzni a producerből, de rengeteg potenciál maradt mindkét szervezetben. A S.W.O.R.D. szerepe a folytatásban már biztos, de sokan vannak akik biztosra veszik, hogy hamarosan az A.I.M. is bemutatkozik majd a filmvásznon, vagy egy sorozatban.

Kevin Feige
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.