Főoldal Sorozatok Kevin Feige szólt Amerika Kapitány szüzességéről az Amazon: Ügyvéd alkotójának
Sorozatok

Kevin Feige szólt Amerika Kapitány szüzességéről az Amazon: Ügyvéd alkotójának

A Marvel Studios vezetője akarta megválaszolni a kérdést, hogy szűz volt-e a Kapitány.

53
Amerika kapitány: Az első bosszúálló

Végre megoldódott egy sokat vitatott kérdés a Marvel-rajongói között, hogy Amerika Kapitány szűz volt-e. A Disney+ legújabb sorozata, az Amazon: Ügyvéd első részéből választ kaptunk a kérdésre, ami nagyrészt a Marvel vezetőjének, Kevin Feige-nek volt köszönhetően, ugyanis ő osztotta meg ezt a fontos információt a sorozat alkotójával.

Az Amazon: Ügyvéd első epizódjában a Tatiana Maslany által alakított Jennifer Walters és Dr. Bruce Banner (Mark Ruffalo) egy autóban ülnek, és a Kapitány szüzességéről beszélgetnek. Jen szerint az első Bosszúállónak nem volt ideje csajozni, mert állandóan a világ megmentésén fáradozott. Banner kezdetben neheztel barátja szerelmi életéről beszélgetni, végül azonban elárulta, hogy “Steve Rogers nem szűz. Egy lánnyal vesztette el a szüzességét 1943-ban, egy USO-turnén”.

A The Hollywood Reporter beszámolójából további részleteket derültek ki. A sorozat showrunnerje, Jessica Gao az io9-nek nyilvatkozva elárulta, hogy Feige mindenáron szerette volna megválaszolni ezt a kérdést.

Kevin nagyon akarta ezt a viccet, és valójában ő volt az, aki önként adta meg a választ erre a kérdésre. Nem tudtam elhinni, hogy egyszer és mindenkorra véglegesen el tudtuk dönteni ezt a kérdést.

Jessica Gao

Gao arról is beszélt, hogy az írócsapat filozófiája a She-Hulkkal kapcsolatban az volt, hogy ne csak azokat a témákat vizsgálják meg, amelyekre az MCU rajongói próbálnak választ kapni, hanem a határok feszegetése, hogy milyen egyéb kérdéseket lehet megválaszolni ebben a sorozatban.

A filozófiánk igazából az volt, hogy csináljunk meg dolgokat, amíg azt nem mondják, hogy elég volt, mert ha túl sokszor megyünk engedélyt kérni, akkor megadjuk az esélyt az embereknek, hogy nemet mondjanak.

Ezzel kapcsolatban a Vanity Fair már kérdezte Chris Evanst 2014-ban, de akkor a színész viccesen annyival lezárta a beszélgetést, hogy mikor lett volna ideje a Kapitánynak erre.

Amerika Kapitány
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

transformers prime
Sorozatok

A legjobb Transformers-sorozatok

Ezeket a Transformers-sorozatokat jó szívvel ajánljuk!

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon választ adott a szupererős zombik eredetére

Választ kapunk valaha a The Walking Dead zombi-apokalipszisére? Hol és hogyan tört...

Daredevil
Sorozatok

Az eredeti Daredevil showrunnerje szerint a Disney átver mindenkit

A Disney kiskapukkal próbálja kijátszani a szakszervezetet, és a Daredevil egykori showrunnerje...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?