x
Sorozatok

Az Amazon: Ügyvéd megválaszolt egy fontos kérdést: Steve Rogers szűz volt, mikor jégbe fagyott?

Az Amazon: Ügyvéd megválaszolta a kérdést, Amerika Kapitány mikor vesztette el a szüzességét.

Az Amazon: Ügyvéd megválaszolt egy fontos kérdést: Steve Rogers szűz volt, mikor jégbe fagyott?
  • Publishedaugusztus 18, 2022

Az Amazon: Ügyvéd első epizódjából végre választ kaptunk arra a kérdésre, hogy Steve Rogers elvesztette-e a szüzességét, mielőtt jégbe fagyott volna az Amerika kapitány: Az első bosszúálló című filmben. Rengeteg rajongót foglalkoztatott a kérdés, hogy vajon a Marvel Moziverzum Steve Rogers a II. világháború idején vagy később, amikor a Bosszúállók: Végjátékban visszament a múlt, akkor vesztette el a szüzességét. Erre a kérdésre végre választ kaptunk.

A mai premier során Jennifer Walters unokatestvérét, Bruce Bannert faggatja Amerika kapitány szüzességéről, de nem kap kézzelfogható választ. A stáblista utáni jelenetben azonban a két Hulk együtt italoznak, és Jen egyre jobban felháborodik azon, hogy szegény Steve sosem volt együtt nővel. Ekkor a Zöld melák elárulja, hogy a Kapitány 1943-ban egy lánnyal vesztette el a szüzességét, amikor az USO turnén volt. A lány kiléte nem derül ki, de nem lennénk megdöbbenve, ha az egyik táncosnőről lenne szó.

Steve a második világháború alatt szerelmes lett Peggybe, de a “táncra” már nem került sor, mielőtt a Rogers feláldozta magát, és lezuhant a repülőgéppel. Amikor kiolvasztották a jégből, Rogers megcsókolta Sharon Cartert, de az Amerika kapitány: Polgárháború eseményei végül nem hozták össze a két szereplőt. Ezután a Kapitány évekig menekült, és végül visszautazott az időben, hogy Peggyvel lehessen.

Szóval nem Peggy volt az első, akivel a Kapitány lefeküdt, és azon sem lennénk meglepve, ha több lánnyal is együtt volt a Bosszúálló a háború alatt. Reméljük, hogy ennek tudtában nem lesznek álmatlan éjszakáitok már, hogy tudjátok a választ.

Amerika kapitány
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.