Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Kevin Feige szerint van jövő a Skrullokban

A Marvel Studios elnöke a Marvel kapitányban bemutatott új lények jövőjéről, és azok jellemének árnyaltságáról beszélt a ComicBooknak.

A cikk óhatatlanul spoilereket tartalmaz a Marvel kapitány történetét illetően!

A Marvel Kapitány nem csupán az első női főhős a Marvel Moziverzumban, hanem egy űrbéli fajnak is a debütálásaként szolgált, mely DNS szintig képes felvenni a kiszemelt tárgy/lény alakját és megjelenését. Ők a Skrullok, akik háborúban állnak a technológiailag fejlett Kree fajjal. Népszerűek lettek a rajongók körében, így egyre többet szeretnének látni belőlük. Erre válaszolt Kevin Feige.

A Marvel Kapitány története 1995-ig tekint vissza, amikor is felveszi Carol Danvers sztoriját, aki visszatér a szülőbolygójára, miután a Kree-k átmosták az agyát és galaktikus csillagharcost csináltak belőle. A föld éppen egy brutális háború középpontjában találja magát, amelyet a Kree és a Skrull fajok között dúl. Az utóbbiak lettek a rosszak a történet első része szerint, azonban hamar kiderül, hogy nem mindig az az igazság amit hiszünk. A Skrullok, élükön Talossal csupán menekülni akarnak a Kree-k erőszakos terjeszkedése elől, nem pedig háborúba menni. A film végére Danvers is megérti ezt, és átáll az ő oldalukra. Hátat fordít, ezzel együtt csetepatéba kerül az eddigi szövetségeseivel. Az nem tisztázott, hogy a Skrullok találtak-e megfelelő otthont maguknak messze a Kree birodalom elnyomásától.

Feige azonban azt nyilatkozta a Comicbook-nak, hogy a Marvel kapitány nem az utolsó film volt amiben találkozhattunk a Skrullokkal.

Nem minden ember gonosz, azonban nem lehet az összes ember jó sem. Azt hiszem a Skrullok hasonló mentalitást hordozhatnak mint mi. Amikor megteszik mindazt amire képesek, az elég sok érdekességet vonultathat fel.

Szóval izgalmasnak ígérkezik meglátni hová vezet ez az egész. Ahogy láthattuk, Ő (Marvel Kapitány) velünk van a jelenben, azonban a Talossal való elrepülés utáni, és a Fury hívására válaszolás előtti idők értékes potenciállal szolgálhatnak történetelmesélési szempontból.

Kevin Feige

Tehát mint láthattuk a Skrullok nem velejéig gonosz lények, ez viszont nem zárja ki azt a tényt, hogy az MCU-ban még főgonoszok lehessenek. Ahogy Feige is hivatkozik, bizony közöttük is lehetnek rosszak. 

Még több a témában...

A Marvel hamarosan visszaszerzi az X-Men és a Fantasztikus négyes jogait

Kévés Bence Mihály

Egyhamar nem lesz megoldás a Pókember kapcsán, az ajtó bezárult a Disney előtt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték új plakátja borzolja a kedélyeket

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább