Főoldal Sorozatok Kevin Feige elárulta, az a bizonyos Bosszúálló már a Titkos invázió előtt is Skrull volt az MCU más produkcióiban
Sorozatok

Kevin Feige elárulta, az a bizonyos Bosszúálló már a Titkos invázió előtt is Skrull volt az MCU más produkcióiban

A Titkos invázió utóbbi két epizódja rendesen felkavarta az állóvizet az egyik Bosszúálló múltja körül.

252
Titkos invázió

A Disney+ Titkos invázió sorozata újabb Skrull imposztort leplezett le az MCU-ban, és mind a színész, mind a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige határozott utalást tett arra, hogy valójában már egy ideje nem önmaga ez a szereplő.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

A Titkos invázió mai (4.) epizódja megerősíti azt, amit már régóta sejtettünk (legalábbis az elmúlt hetekben), hogy James “Rhodey” Rhodes ezredes egy Skrull, csak az nem derült még ki, hogy a Hadigép mióta az, akit megismerhettünk korábbról. Nick Fury rájött, miután a Bosszúálló “Nick”-nek szólította, de Ritson elnök tanácsadójaként Rhodey továbbra is komoly fenyegetést jelent, még azután is, hogy a S.H.I.E.L.D. egykori igazgatójának sikerült biztonságba tudni az elnököt.

A leleplezés után Don Cheadle a Marvel.com-nak adott interjújában nyíltan beszélt a nagy leleplezésről.

Rhodes nem az, akinek látszik. Egyfajta macska-egér játékká válik kettejük között, hogy mit tud Fury-ról, és hogy kiad-e információkat róla. Furynak ezt a helyes módon kell lejátszania, miközben megpróbálja megvédeni és megmenteni a bolygót.

Don Cheadle

A kérdés már csak az, hogy Rhodey mióta Skrull? Ha visszaemlékszünk A Sólyom és A Tél Katonája jelenetére, már értelmet nyernek a szavai, és erre akart utalni a Marvel Studios elnöke is. Feige megjegyezte, hogy már jóval korábban is egy szélhámost láthattunk ebben a szerepben, nem Tony Stark régi barátját. “Nagyon korai volt, amikor ezt a koncepciót felvetettük Donnak” – kezdte Feige – “és ő nagyon is benne volt, hogy Rhodey különböző oldalaival játszhatunk, amelyeket eddig még nem láttunk”.

Feige hozzátette, hogy “pontosan megismerjük majd, hogy mióta látunk egy Skrullt” – majd azzal folytatta, hogy néhányan ízekre fogják szedni Rhodey korábbi jeleneteit, hogy válaszokat kapjanak. “Tetszik az ötlet, hogy a rajongók visszamennek és megnézik Rhodey más megjelenéseit, és rájönnek, hogy az nem ő volt”.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.