Főoldal Filmek Kevin Feige szerint már nem kell sokat várni, hogy az X-Menek bemutatkozzanak az MCU-ban
Filmek

Kevin Feige szerint már nem kell sokat várni, hogy az X-Menek bemutatkozzanak az MCU-ban

Kevin Feige összehordott mindent, de semmi konkrétumot nem árult el.

355
Kevin Feige

Ma virradóban Los Angelesben került sor a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! világpremierjére, ahol mikrofonvégre kapták a Marvel Studios elnökét is. A vörös szőnyegen Kevin Feige megosztott néhány gondolatot, hogy az X-Menek mikor debütálhatnak, és példaként szóba került a Deadpool 3. része is.

Ahogy egyre mélyebbre ássuk magunkat a The Multiverse Saga-ban, egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a Marvel Studios most alapozza meg a mutánsok bemutatását. A Ms. Marvel megerősítette, hogy Kamala Khan is közéjük tartozik, és a pletykák után megerősítették, hogy a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! főellensége, Namor, a Torpedó is közéjük tartozik majd. És akkor van még egy Deadpool 3. is, amiben Rozsomák is szerepelni fog, ugyanakkor a hírek szerint a történet az X-Men univerzumban fog játszódik, és nem a Föld-616-on (ez a Marvel elsődleges idősíkja).

Kevin Feige most mégis arra utalt, hogy ezzel egy lépéssel közelebb kerülünk ahhoz, hogy végre az X-Meneket is láthatjuk a Föld leghatalmasabb hősei mellett a Marvel Moziverzumban. Az Amazon: Ügyvéd fináléjában a robottól Jennifer Walters már kérdezte, hogy mikor jön el a pillanat, amire nem kaptunk választ. Ezzel viccelődött Feige is, majd hozzátette, hogy Deadpool és Rozsomák érkezésével minden változhat, bár konkrét választ nem kaptunk.

Feige-t a lehetséges fiatal – vagy az új – Bosszúállók tervekről is kérdezték. Természetesen itt sem kaptunk konkrét választ, mindössze annyit válaszolt erre a Marvel Studios vezetője, hogy a rajongók nem tévednek, ha nyomok után keresnek azzal kapcsolatban, hogy mit tartogat a jövő a Föld leghatalmasabb hősei számára.

Nos, szerintem néha az emberek azon pörögnek, amit mi leteszünk. Mi pedig a képregényekből vesszük a jeleket. És igen, tudod, minél több karaktert bemutatni a képregényekből, ez az, amivel az elmúlt huszonkét évet töltöttem. És ők is azok, akiket már bemutattunk.

Kevin Feige

Mint mindig, a Marvel mindenese semmi konkrétumot nem árult el, csak utalásokat tett, az X-Menek és a Bosszúállók jövőjéről pedig határozottan óvatosan fogalmazott, hogy nehogy túl sokat közöljön. Egy konkrétumunk van, mégpedig az, hogy 2024. november 8-án kerül a mozikba Deadpool és Rozsomák közös filmje.

Kevin Feige
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események