Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige szerint csodálatos jövő áll Marvel Kapitány előtt

A héten mutatják be a Marvel Moziverzum első önálló női szuperhősfilmjét, a Marvel Kapitányt, de a stúdió már a folytatáson töri a fejét.

Az előzetes felmérések szerint nagyos erősen kezdhet mozikban a Marvel Kapitány, így nem túlzás már most a bemutató előtt néhány nappal kasszasikerről és egy lehetséges folytatásról beszélni. Ennek ellenére Brie Larsont (Marvel Kapitány) idézve, aki korábban úgy fogalmazott, hogy ő inkább szívesen nézne meg egy Ms. Marvel alkotást a jövőben, mintsem saját filmjének a második részét. Nem tudni, hogy Kevin Feige és a stúdió miben sántikál és milyen alkotások kapnak szerepet a jövőben, de az biztos, hogy a Marvel Moziverzum következő fázisában fontos szerepet kapnak a női szuperhősök.

Az első film készítése bizonyos értelemben egy ötletelés a jövőre nézve, és arra, hogy mi következhet. Tehát, hogy mi lesz újra, nem világos. De valami egészen elképesztő lehet.

Feige-től megszokhattuk már, hogy szeret ködösíteni, és nem ügyesen kerüli ki a válaszadást, de egyértelműen látszanak a Marvel Studios tervei a jövőre nézve: a Marvel Moziverzumnak szüksége van új karakterekre és új történetekre, és ugyan a Marvel Kapitány története nem a jelenben, hanem 1995-ben játszódik, egy percig se gondoljuk, hogy a szuperhős nem tér vissza a jövőben. Erre bizonyíték a Bosszúállók: Végjáték, ahol Carol Danvers is Bosszúállónak öltözik, hogy megvívják a harcot Thanos ellen.

Azon sem lepődnénk meg, ha Bosszúállók következő része több utalást is tenne a jövőre nézve, hiszen akárhogy is, de ez egy fázis lezárása lesz, és ez fog megágyazni a következő filmeknek. Talán előbb hallunk majd Ms. Marvelről, mint az gondolnánk, esetleg a nyári Comic-Conon ezt is bejelentik a Marvel negyedik fázisában?

A Marvel Kapitány március 7-én jelenik meg, kritikánkat pedig kedd 15 óra után olvashatjátok az oldalon.

Még több a témában...

A Venom 2., a Morbius és a Sony további filmjei így kapcsolódhatnak a Marvel Moziverzumhoz

Kévés Bence Mihály

A Hasbo megszellőztette, hogy mikor mutatják be a Ms. Marvel és Sólyomszem Disney+ sorozatokat

Kévés Bence Mihály

A Sony Pictures vezetőjének nagy tervei vannak Pókemberrel, és reméli, hogy a Disneyvel közösen évekig dolgozhatnak

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon