Főoldal Filmek Kevin Feige megosztott egy fontos részletet Harrison Ford Amerika Kapitány: Új világrend-beli szerepéről, amiben Ross tábornokot kelti életre
Filmek

Kevin Feige megosztott egy fontos részletet Harrison Ford Amerika Kapitány: Új világrend-beli szerepéről, amiben Ross tábornokot kelti életre

Harrison Ford játssza Ross tábornokot a Mennydörgők című filmben, de mást is megtudtunk róla.

321
Harrison Ford

Még tavaly ősszel, a D23 Expo után jelentették be, hogy Harrison Ford váltja a néhai William Hurtöt Ross tábornok szerepében. Ross “Menydörgő” tábornok fontos szerepet játszik a Mennydörgők című filmben, de mint megtudtuk korábban, már előtte, az Amerika kapitány 4. részében bemutatkozik a Star Wars- és az Indiana Jones-filmek sztárja.

Az Amerika Kapitány: Új világrend című filmben Kevin Feige szerint Harrison Ford lesz az Egyesült Államok elnöke. A Hangya és a Darázs: Kvantumánia vörös szőnyegén az MCU vezetője az Entertainment Weeklynek beszélt mindarról, hogy mi várható az MCU ötödik fázisában. Feige elárulta, hogy már dolgoznak a Pókember 4. részén, valamint Amerika Kapitány következő szólófilmjéről is elejtett néhány mondatot.

A Marvel Studios elnöke legújabb kijelentése valószínűleg csak olaj a tűzre, s a következő hónapokban még több teória fog születni Ford karakteréről. Már azzal felrobbantották az internetet, amikor Fordot bejelentették. Mindenki arra számít, hogy a filmben a Vörös Hulkká alakul majd Ross tábornok, de valami egészen másról beszélt Feige. Az interjúban arról esett szó, hogy hogyan és miért lesz Ross tábornok az Egyesült Államok elnöke.

Viszonylag hamar elkezdjük a forgatást. Biztos vagyok benne, hogy bárki, akivel valaha is beszéltél Harrison Fordról, ezen a véleményen van, és hihetetlen, hogy találkozhatunk és beszélhetünk vele, és hogy elvállalja ezt a szerepet. Fáradhatatlanul sokat dolgozik. Thaddeus Ross számára ez minden bizonnyal egy nagy szerep. Ő az Egyesült Államok elnöke a filmben.

Harrisonról pedig az Air Force One jut eszedbe, és a Végveszélyben, ahol összetűzésbe került az elnökkel. Van egy dinamika Ross elnök és Sam Wilson között. Közös múltjuk van, de ebben a filmben olyan dinamikát fogunk látni Amerika kapitány és az Egyesült Államok elnöke között, ami egyszerűen hihetetlen.

Kevin Feige

Majd a következő gondolattal zárt az interjút: “ez évek óta egy álom volt, mióta Jon Favreau Harrison Fordot megszerezte a Cowboyok és űrlényekben. Mindig is nagyon irigyeltem őt, így az, hogy végre az MCU-ban is szerepelhet, egyszerűen hihetetlen. Akár a bakancslistámról is kihúzhatnám”.

Az Amerika Kapitány új filmjét 2024. május 3-án fogják bemutatni az Államokban, míg a Mennydörgők két hónappal később, 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Harrison Ford
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...