Marvel Studios

Kevin Feige még nem látja, hogy mikor fog véget érni a Marvel Moziverzum 4. fázisa

Még van bőven ebben a 4. fázisban kiaknázatlan lehetőség.

A Marvel Studios még 2019 nyarán jelentette be az univerzum 4. fázisát, azonban a koronavírus-járvány miatt eddig egy részt sem tudtak bemutatni belőle. Pénteken azonban elstartol az eddigi legnagyobb fázis a Marvel Moziverzumban, ami nemcsak filmeket, hanem sorozatokat is tartalmazni fog. A WandaVision-sorozattal kezdetét veszi egy új fejezet a stúdió életében, hiszen ezt követően több más sorozatot is be fognak mutatni az előttünk álló években, köztük Sólyom és a Tél Katonája, Loki, Sólyomszem, Holdlovag, She-Hulk és Ms. Marvel is önálló sorozatot kap.

Eközben új szereplőket is bemutatnak, akikkel eddig még nem találkoztunk a filmvásznon, és ők is kiemelt szerepet kapnak majd a jövőben. A 2021-es év minden korábbinál nagyobb lesz, hiszen négy filmet és hat Disney+ sorozatot is bemutatnak. A Fekete Özvegy lehet az első mozifilm májusban, amelyet a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, az Örökkévalók és a Pókember 3. követ.

A rengetek cím miatt sokakban felmerült a kérdés, hogy a Marvel Studios nem viszi-e túlzásba, ami akár a minőség rovására is mehet. Kevin Feige azonban a stúdió védelmére kelt, szerinte továbbra is kitartanak majd a fázisok mellett, nem fognak összemosódni a határok, sőt, nagy segítségükre van a több történeten átívelő sztorit kidolgozásában a stúdiónál. A stúdió vezetője szerint éveket vesz igénybe ezeknek a fázisoknak a meghatározása és kidolgozása, és nem fog különbözni ebben a 4. fázis sem, azt leszámítva, hogy rengeteg tartalmat dolgoztak ki erre az időre.

Másfél évvel ezelőtt jelentettük be a 4. fázist a San Diego-i Comic-Conon, és eddig ezen dolgoztunk. Mikor sok dolgot bejelentünk, szerintem a rajongók között van olyan, aki azt mondja, ’Oké, mi következik ezután?’. Nos, egyszer ha bejelentünk valamit, akkor meg kell csinálnunk. Csinálnunk kell, hogy sikerüljön. És ez az, amit tettünk másfél éven át, és ezt fogjuk tenni a következő másfél vagy két évben is. Mivel a fázist kibővítettük új tartalmakkal, nyilvánvalóan a 4. fázis nagyobb lett, mint bármelyik másik. Az évek száma, hogy lezárjunk egy fázist lényegében azonos, nagyjából 3 és 4 év közzé tehető. A projektek száma ezekben a fázisokban nő, köszönhetően a Disney+ streamingszolgáltatónak. Tehát az idei évben figyelemmel kísérjük a nézőket, hogyan reagálnak és követik ezeket – vagy nem foglalkoznak velük. Mert akár hiszed, akár nem, vannak olyan emberek, akik csak beugranak élvezni egy filmet vagy sorozatot, majd kisétálnak. És nekik is készítünk filmeket és sorozatokat.

De [a fázisok építése körbeöleli a sagákat] jónak tűnik – legalábbis a Marvel Studios számára ez működik – a történetek építésére.Kevin Feige

Mivel minden eddiginél nagyobb lett a 4. fázis, nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy akárcsak a korábbiakat, ezt is gondosan megtervezték. Mindössze azért lehetünk csalódottak, hogy nem tudjuk, mikor ér véget ez a nagy fejezet, mert ez képet adna arról is, hogy ez a nagy történet mikor ér véget. Bár ebben a fázisban nem kapunk új Bosszúállók-filmet, de lényegében három Bosszúállók méretű alkotásra kerül sor, a Pókember 3., a Doctor Strange az őrület multiverzumában és a Thor: Love and Thunder, melyek több hőst is megmozgatnak majd egy-egy történet idejére.

Total
1
Shares
Previous Article
Bravia Core

A Sony is beszáll a streamingháborúba, de ígéretük szerint 4K Blu-ray minőségű szolgáltatást kínál majd a Bravia Core

Next Article

BRÉKING: Új Indiana Jones játék készül

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!