Főoldal Filmek Kevin Feige és Chris Hemsworth is Thor jövőjéről beszélt a Thor: Szerelem és mennydörgés után
Filmek

Kevin Feige és Chris Hemsworth is Thor jövőjéről beszélt a Thor: Szerelem és mennydörgés után

Fényes jövő előtt áll Thor?

408
Thor: Szerelem és mennydörgés
Forrás: Marvel Studios

A Thor: Szerelem és mennydörgés az asgardi bosszúálló negyedik szólófilmje – ezzel pedig ő lett az MCU első olyan hőse, aki néggyel büszkélkedhet. A Bosszúállók: Végjáték után Thor ismeretlen vizekre tévedt, előbb Fosztogatónak állt, majd találkozott régi szerelmével, a Hatalmas Thorral, miközben egy félelmetes istenölő vadászik rá.

Sokan nem élték túl a Thanos ellen vívott csatát, ám a mennydörgés istene többé-kevésbé sértetlen maradt, és most a főszereplőt alakító Chris Hemsworth és a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige arról beszélt, hogy mit tartogathat a jövő Thor számára. Chris Hemsworth már jelezte, hogy benne lenne további szerepekben a negyedik rész után. Feige is nyitott az ötletre, mondván, hogy még több történet vár, amit elmesélhetnek Thorról.

A Total Filmnek interjúvolta meg Chris Hemsworthöt, és arról kérdezték, hogy mit tartogat a Marvel számára. Hemsworth azon kevés színészek egyike, akik az első fázis óta szerepelnek az MCU-ban, először a 2011-es Thor című filmben láttuk az asgardi mennydörgés isteneként, azóta pedig állandó szereplője. Az interjúban Hemsworth elárulta, továbbra is nyitott a lehetőségre, ugyanakkor leszögezte, hogy nem akar túlságosan sokat időzni az MCU-ban.

Minden egyes alkalommal, ha egy lehetőség kínálkozik, nyitott vagyok minden kreatív döntésre, ami a különböző íróknak és rendezőknek köszönhető, és így tovább. De imádom játszani a karaktert, tényleg. A lényeg mindig az, hogy “Ez a forgatókönyv miben különbözik a legutóbbitól? Esetleg ismétlünk valamit? És amikor túlságosan ismerőssé válik [a történet], azt hiszem, akkor azt kell mondanom: “Igen, nem, ez nem… Azt hiszem, én… szeretnék kiszállni, mielőtt azt mondanák nekem, hogy szálljak ki.

Chris Hemsworth

Kevin Feige hasonlóan lelkes Thor jövőjével kapcsolatban, és azt is elárulta, hogy még sok olyan történet vár elmesélésre a képregényvilágból, amit a Marvel Studios szívesen felfedezne a filmvásznon.

Ezt tudom mondani, hogy sok-sok más Thor-történet van a képregényekben, amiről sokat beszélünk. És ahogy nézzük, ahogy Chris Hemsworth fokozatosan egyre nagyobb és fejlettebb színésszé érik, izgatottan várom, hogy miként vinné tovább ezt az összetett karaktert.

Kevin Feige

Ebből úgy tűnik, hogy az ajtó továbbra is nyitva áll Thor előtt, ám továbbra sem lettünk okosabbak, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés után mi lesz a karakterrel. Milyen szerepet szánnak Natalie Portman Hatalmas Thorjának az MCU-ban, de néhány nap múlva már választ kapunk ezekre a kérdésekre.

A Marvel Studios új filmjében, a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben a mennydörgés istene az eddigiekhez nem fogható utazásra indul: a belső békét kutatja. A szuperhősködéstől való visszavonulása azonban rövidre sikerül, mivel a galaktikus gyilkos, Gorr, az Istenölő az istenek kiirtását tűzi ki céljául. A reá váró küzdelemhez Thor segítségül hívja Valkűr királyt, Korgot és volt barátnőjét, Jane Fostert, aki – Thor legnagyobb meglepetésére – képes használni a mágikus pörölyt, Mjölnirt. Ők együtt embert- és istent próbáló kozmikus kalandra indulnak, hogy kiderítsék az Istenölő bosszújának rejtélyes okát, s megállítsák, amíg még nem késő.

Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatójára 2022. július 8-án kerül sor.

Thor: Szerelem és mennydörgés
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események