Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige elárulta, Kamala Khan miért nem szerepel a Marvel Kapitányban

Kamala Khan, azaz Ms Marvel nem fog szerepelni a Marvel Kapitányban, de Kevin Feige pontosan elmagyarázta, hogy miért nem.

A ComicBook készített interjút Kevin Feige-vel, ahol többek között arról kérdezték a Marvel Kapitány producerét, hogy Kamala Khan szerepelni fog-e a filmben. Kevin Feige egyszerűen csak annyit válaszolt a feltett kérdésre, hogy nem, és azt is megindokolta, hogy miért döntöttek így. A Marvel Studios elnöke szerint Kamala Khan története egy tinédzserről szól, azonban amikor játszódik Carol Danvers önálló kalandja, a másik szereplő még meg sem született.

Nem. Szerintem neki egy kortárs története van. Nem gondolom, hogy kisgyerek volt 1990-ben. Nem vagyok biztos benne, hogy 1995-ben már megszületett. Ez az első lépés, hogy bemutatjuk az ő hősét [Marvel Kapitány].

Feige kijelentése határozottan arra utal, hogy a stúdió valóban elgondolkodott már egy másik női szuperhősfilmen, a Marvel Kapitány és a Fekete Özvegy-filmen kívül. Az ötletről először tavaly hallottunk, akkor szintén a producer tett utalást a pakisztáni és amerikai felmenőkkel bíró Ms. Marvelre, aki 2014-ben mutatkozott be a képregények világában. A karakter képességei közzé tartozik, hogy végtagjait nemcsak képes megnyújtani, de akár óriásira is képes nőni, vagy éppen zsugorodni – picit olyan ez, mint a Hangya, csak Ms. Marvelnek mindenféle eszközök nélkül is megy a dolog. Ahogy azt már mondtuk pár sorral feljebb, Khant Carol Danvers ihlette meg, aki így eldöntötte, hogy egy ponton majd átveszi Marvel kapitánytól a szerepet, felveszi a harcot bűnözőkkel, és az emberiséget, a jót fogja szolgálni.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték új tervrajzai elárulták, hogy a Végtelen Kesztyűt ki más használta volna még

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios kitűzte, hol és mikor kezdik a Moon Knight Disney+ sorozat forgatását

Kévés Bence Mihály

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon