The Falcon and the Winter Soldier

Kevin Feige állítása szerint a COVID miatt egy dolgot kellett megváltoztatni Marvel Moziverzum 4. fázisában

Mindössze egy dolgot írtak át a világjárvány miatt.

Mint tudjuk, a Marvel Studios szereti jó előre kidolgozni az események alakulását. Gondoljunk csak a The Infinity Saga grandiózus befejezésére, amit csaknem 10 éven keresztül készítettek elő. Egy dologgal azonban még Kevin Feige és csapata sem tud számolni: a világjárvánnyal. Még a Marvel Moziverzum sem sérthetetlen, bár torkollott káoszba, azért egy dolgot így is meg kellett változtatni a tervekhez képest.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

Amikor a tavalyi év elején a COVID-19 miatt világszerte forgatásokat függesztettek fel. Nem volt kivétel a Marvel Studios sem, a stúdió is befagyasztatott minden munkát. A teljes 4. fázis ütemtervét egy évvel eltolták, és miközben a forgatásokat leállították, újra kellett szervezni a naptárt is. A terv az volt, hogy a Fekete Özvegy nyitja a sort, majd A Sólyom és a Tél Katonája követi, év végén pedig a WandaVision kerül képernyőre. Ennek éppen az ellenkezője történt, és emiatt egy apró dolgot meg kellett változtatni.

A Marvel Studios atyaúristenét a Fekete Özvegy premierje előtt faggatták. Az On The Red Carpet arról kérdezte, hogy a járvány miatt mennyire változott a terv. Bármennyire is meglepő, végül csak egy dolgot kellett átírni az eredeti tervhez képest.

Egy húsvégi tojás is van, ami eredetileg először a Fekete Özvegy-filmben tűnt volna fel, majd A Sólyom és a Tél Katonája-sorozatban, és a járvány miatt [ez] az egyetlen dolog a negyedik fázisban, amit egy kicsit megvariáltunk.

Tehát a rajongóknak, akik látták a Sólyom és a Tél Katonája sorozatát, azokra vár egy húsvéti tojás ebben a filmben.Kevin Feige

Ha figyelembe vesszük, hogy Julia Louis-Dreyfus először a Scarlett Johansson nevével fémjelzett filmben mutatkozott volna be Valentina Allegra de Fontaine szerepében, valószínűleg erről beszélt Kevin Feige az interjú során. Szóval csak nyitott szemekkel üljetek be a filmre szerdától.

The Falcon and the Winter Soldier
Total
1
Shares
Previous Article
Kang, a hódító

Jonathan Majors megerősítette, hogy ő lesz Kang, a hódító A Hangya és a Darázs: Kvantumánia folytatásban

Next Article
Hugh Jackman Farkas

Hugh Jackman a Wolverine visszatérésével kecsegtet Kevin Feige képével?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!