Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige alig várja, hogy lássa Az Igazság Ligáját

A Marvel Studios elnöke már nagyon várja, hogy beüljön a DC Comics legújabb filmjére, Az Igazság Ligájára.

Egy hét és a mozikban Az Igazság Ligája, de úgy tűnik, hogy mi vagyunk az egyedüliek, akik izgatottan várják, hogy Zack Snyder és Joss Whedon mit alkotott a Warner Bros. falai mögött. Kevin Feige egy interjúban elárulta, hogy nagyon kíváncsi az új DC-filmre, és hozzátette, nem érti a rajongók hozzáállását, miért mutogatnak egymásra a Marvel és a DC Comics szerelmesei.

Szerintem a filmek nagyszerűek, és az embereknek moziba kellene járniuk, hogy támogassák ezeket a fantasztikus filmeket. Támogatni fogom azokat a filmeket, és szerintem a Wonder Woman is egy csodás film volt. Alig várom, hogy lássam, mit csinált Geoff Johns, Joss [Whedon] és csapata Az Igazság Ligájával. Azt hiszem, az emberek szeretik a rivalizálást, eltaláltam? De nem értem, miért. Úgy vélem, hogy a következő hetekben együtt vacsorázom Geoff Johns-szal. Együtt mentünk a Dick Donner eseményre is, és Dick által rendezett Superman még mindig a szuperhősfilmek egyik alapja. Szóval igen, csak menjetek el, és nézzetek menő filmeket. Mit harcoltok egymással?

Teljes mértékben igaza van Feige-nek, hiszen mindkét félnek megvannak a maga jó és rossz filmjei, de így is szeretjük őket. A Marvel lassan 10 éve, hogy nem tudott felmutatni egy méltó antagonistát filmjében, ehhez képest a DC nem egyszer próbálkozott méltó ellenfelet adni a hőseinek. Sötét és zord világ jellemzi a DC-t, mert maguk a karakterek is olyanok, de emlékezzünk csak a Sötét lovag-trilógiára, melyet mai napig örömmel néz meg minden rajongó.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Jóval az Aquaman 2. előtt érkezik a The Trench spin-off

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2018] James Wan tisztázta, hogy ki lesz az Aquaman főellensége

Kévés Bence Mihály

2018-ig nem kezdenek bele a Suicide Squad 2 forgatásába

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább