Főoldal Filmek Két karakter különösen fontos szerepet kap a Végtelen háborúban
Filmek

Két karakter különösen fontos szerepet kap a Végtelen háborúban

Joe Russo egy interjúban elárulta, hogy mely karakterek kapják a legnagyobb szerepeket a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

731

Joe Russo egy interjúban elárulta, hogy mely karakterek kapják a legnagyobb szerepeket a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

A Fandago készített exkluzív interjút Joe Russo rendezővel, aki újabb részleteket árult el a Bosszúállók: Végtelen háborúról. Először is a rendező ismét elmondta, hogy a Végtelen háború fő karaktere Thanos lesz, de emellett egy másik karakter is különösen fontos szerephez jut a filmben.

Szerintem kitaláljátok majd, hogy Thornak van egy igazán érdekes szerepe a filmben. Thort más Bosszúállók-filmekben nem láttuk az élvonalban, de minden bizonnyal nagyon fontos szerepet tölt be ebben a filmben. Tehát azt kell mondanom, hogy Thanos és Thor.

Így állunk tehát most! Thanos és Thor kulcsfontosságú szerepet töltenek be a Bosszúállók harmadik részében, és minden bizonnyal sokan megkönnyebbültek a hír hallatán, hogy végre kapunk egy olyan Marvel-filmet, mely a gonoszra fókuszál.

A tegnap megjelent végső előzetest már feliratozva is megtaláljátok YouTube csatornánkon! A Bosszúállók: Végtelen háború országos bemutatója április 26-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események