Főoldal Filmek Készül a Vaják (The Witcher) új könyve
Filmek

Készül a Vaják (The Witcher) új könyve

Andrzej Sapkowski megerősítette, hogy készül a legújabb Witcher-könyv.

339
Witcher

Már egy teljes évtized telt el az utolsó Vaják-könyv, a Viharidő megjelenése óta, amely amolyan nulladik részként funkcionált és már nem kevesebb, mint 24 év A tó úrnője óta, ami pontot tett Geralt történetének végére. A Vaják írója, Andrzej Sapkowski már korábban is célozgatott arra, hogy készül a legújabb könyv, de sosem mondott semmi konkrétat.

Ezúttal azonban megerősítette, hogy készül Geralt történetének újabb felvonása. A Fantastic Talk(s) új, ukrán rajongókkal folytatott élő közvetítésében Sapkowskit arról kérdezték, min dolgozik mostanában, alább pedig olvasható a teljes válasza:

Soha nem erősítek meg ilyeneket, mert nálam sosem lehet tudni. Lehet, hogy csinálok valamit, lehet, hogy nem. Korábban, amikor azt mondtam, hogy írok valamit, aztán mégsem történt meg, az emberek folyamatosan panaszkodtak, mintha becsaptam volna őket, mintha hazudtam volna nekik.

Nem szeretek arról beszélni, hogy mit csinálok, amíg be nem fejezem. Mert amíg nem fejezem be, addig szerintem nem is létezik. De mivel az ukránokkal mindig is kivételezek, ezúttal is megteszem. Igen, dolgozom egy új könyvön a vajákról és elég szorgalmasan. Lehet, hogy egy évig is eltarthat a megírása, de semmiképp sem tovább.

Andrzej Sapkowski

Tehát ahogy az alkotó is kijelentette, “lehet, hogy egy évig tart, de semmiképp sem tovább”, mire elkészül az új kötet. Ha minden jól megy, akkor valószínűleg már 2024-ben egy vadonatúj Vaják-könyv kerülhet a polcainkra!

A teljes élő közvetítés alább tekinthető meg:

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vaják
Sorozatok

A Vaják kiszivárgott forgatási fényképein először látható Liam Hemsworth Geralt szerepében

A képek alapján remek lett Liam Hemsworth átalakulása a Vaják főszerepére.

Vaják 3. évad
Sorozatok

A Netflix bejelentette, hogy az 5. évaddal véget ér a Vaják

Két évadon keresztül még folytatódik a Vaják története a Netflixen.

CD Projekt The Witcher Cyberpunk
Játékok

Min dolgozik a CD Projekt?

Összeszedtük a CD Projekt készülő játékait.