Főoldal BREAKING Készül a Cyberpunk 2077 élőszereplős feldolgozása
BREAKINGFilmek

Készül a Cyberpunk 2077 élőszereplős feldolgozása

Hivatalosan is dolgoznak a Cyberpunk 2077 élőszereplős feldolgozásán, amiről sokat még nem árultak el.

547
cyberpunk2077 credit

A Cyberpunk 2077 című népszerű sci-fi videojáték világában játszódó élőszereplős projekt van készülőben – jelentette be csütörtökön a videojáték-fejlesztő CD Projekt Red. A videójáték nagy port kavart a megjelenésekor, többek szerint félkész állapotban mutatták be, de a fejlesztők nem hagyták magára a játékot, s az évek alatt addig csiszolták, míg megjelent idén a 2.0. Néhány hete pedig befutott a DLC is, és ezzel még nem ért véget az univerzum.

Már megerősítették, hogy készül a fősodor második része, de most valami egészen mást jelentettek be. A projektről kevés részletet árultak el, egyike, hogy filmről vagy tévésorozatról van-e szó, de az Anonymous Content médiavállalattal közösen dolgoznak. Az említett vállalat olyan produkciók mögé állt be a múltban, mint A törvény nevében és a Mr. Robot című sorozatok, valamint olyan filmek, mint az Oscar-díjas A visszatérő és a Spotlight: Egy nyomozás részletei.

A CD Project Red, a Cyberpunk 2077 és a népszerű The Witcher videojátékok fejlesztője. Az utóbbit a Netflix már feldolgozta három évadon keresztül, és Henry Cavill távozása után se szeretnék elengedni a sorozatot. Az Anonymous Content Studios televíziós részlegének vezetőjével, Garret Kemble-vel, Ryan Schwartz fejlesztési igazgatóval és David Levine kreatív igazgatóval dolgoznak majd a Cyberpunk 2077 élőszereplős feldolgozásán, akik egyébként szintén részt vesznek a Vaják feldolgozásában.

Az új projekt a fejlesztés korai szakaszában van, jelenleg forgatókönyvírót keresnek, aki egy vadonatúj történetet mesélne el a videójáték világában. Garrett Kemble, David Levine, Ryan Schwartz és Bard Dorros az Anonymous Content megbízásából Charlie Scully mellett fog producerkedni.

A Cyberpunk 2077-ből eddig 25 millió példány fogyott. A videójátékot hatalmas nyílt világa, akciódús játékmenete és összetett története miatt dicsérték, amely a játékosok döntései alapján változik, például, hogy fegyverrel, lopakodva vagy hackelve akarják-e teljesíteni a küldetéseket.

Az első kiegészítő még csak most jelent meg Cyberpunk 2077: Phantom Liberty címmel, amely már 3 millió példányban kelt el.

Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

cyberpunk2077 credit
Játékok

Hivatalosan is véget ért a Cyberpunk 2077 fejlesztése, gőzerővel készül a The Witcher 4

Közel négy évvel a megjelenés után lezárult ez a fejezet Night City-ben.

Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand
Játékok

CD Projekt: „A Cyberpunk 2077 csak bemelegítés volt”

A CD Projekt fejlesztője szerint a Cyberpunk 2077 csak a kezdet volt,...

CD Projekt The Witcher Cyberpunk
Játékok

Min dolgozik a CD Projekt?

Összeszedtük a CD Projekt készülő játékait.