Wide Screen
Image default
Játékok

Később érkezhet az új Battlefield játék a vártnál

Az Electronic Arts egy befektetői gyűlésen számolt be a játék várható érkezéséről.

Az Electronic Arts munkatársai is követték eddig azt az elvet, hogy kisebb változtatásokkal akár 1-2 éves ciklusokban lehet dobálni ki a játékokat, amelyet aztán természetesen megvásárol a közönség. Az Battlefield V alapból nem sikerült rosszul, csak egy szerencsétlen kampányt húztak fel az alkotás köré. A robot karos előzetes valahogy nem jött be a közönségnek és nem tudták elképzelni, hogy egy olyan címet, amelynek a második világháború a témája ennyire ki akarjanak facsarni a mai kor szellemében.

Valószínűleg látva, hogy a Call of Duty Modern Warfare milyen irányba ment el, ők is hasonló utat céloztak meg inkább, amely egészen jól áll a Battlefieldnek is. Ezért is érkezett a játékhoz a War in the Pacific kiegészítő. Visszatérve a BF jövőjéhez, a Niko Partners munkatársa Daniel Ahmad megjegyezte, hogy az EA megerősítette a megjelenési dátumát is. Ez a 2022-es pénzügyi évben várható, amely 2021 áprilisban kezdődik és 2022 márciusban ér véget.

Továbbá szintén a kiadóhoz köthetően megemlíthető, hogy törölték az NBA Live 2020 munkálatait, amelyet a híresztelések szerint inkább egy nagyobb next-gen projektté avanzsálnak át, így idén nem lesz versenytársa a 2K kosárlabdás alkotásának. Erről azonban még semmi konkrétat nem árultak el, de valószínűleg jövőre tudhatunk meg róla valamit.

Még több a témában...

Visszatér a Dark Pictures Anthology: Man of Medan ingyenes meghívója

Fonyódi Dávid

Fájdalomdíj a The Last of Us Part II-re várakozóknak

Sinka Tamás

Bizonytalan ideig elhalasztották a The Last of Us Part II megjelenését

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat