Wide Screen
Image default
Játékok

Késik Észak-Amerikában a Terminator: Resistance

Egyelőre nincsen megmagyarázva, miért is jön egy hónappal később ott, mint Európában.

Kisebb meglepetés volt, amikor a nagy Terminator hype közepette bejelentették, hogy novemberben már játékot is láthatunk belőle. Eredetileg heteken belül meg is jelent volna mindenhol, azonban ez azóta változott. Az európai dátum nem változott, azonban az észak-amerikait eltolták egészen december 10-éig. Pontos magyarázattal nem szolgáltak, hogy miért is lett ez a lépés meghozva, így maximum csak találgatni tudnánk. A játék állapota valószínűleg nem probléma, hiszen a világ többi részén nem változtattak a dátumon. Kiengesztelésképpen a fejlesztők megosztottak igazi 4K-s tartalmakat az alkotásból.

Mit gondoltok a játékról eddig? Szerintetek igazán jó kaland lesz irtani a Skynet “katonáit”? A Terminator: Resistance november 15-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re Európában, míg az észak-amerikai vásárlónak erre várniuk kell egészen december 10-ig.

Még több a témában...

Megbeszélő: Ti melyik hordozható PC-s platformban hisztek?

Héja Szabolcs

Shawn Layden távozik a Sonytól

Sinka Tamás

Csipetnyi falat a The Last Nightból

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon