Wide Screen
Image default
BRÉKING Játékok

Késik a Cyberpunk 2077 is

A CD Project RED játéka is csatlakozott abba az exkluzív klubba, amelyek őszre tették át a megjelenésüket.

A CD Project RED játéka is csatlakozott abba az exkluzív klubba, amelyek őszre tették át a megjelenésüket.

A héten már kétszer is rossz hírt kellett közölnünk, íme itt a harmadik. A sokak által messiásként várt Cyberpunk 2077 megjelenése is őszre tolódott. A CD Project Red a játék további polírozására fordítja az időt, azt mondják nem akarják félkészen elereszteni a gyermeküket.

A dolog önmagában rendben is van, hiszen senki nem egy bughalmazzal akar játszani, de a projekt fejlesztési ideje már így is tetemes időt emésztett fel. 2012-ben jelentették be, 2013-ban mutatták be az első trailert, a fejlesztés teljes gőzzel pedig a The Witcher 3: Blood and Wine befejezése után kezdődhetett.

A most elhalasztott (eredeti) megjelenési dátumot a legutóbbi E3-on jelentették be és már akkor is kínos közjátékok után, amely a stúdióban uralkodó embertelen állapotokról szóltak. Természetesen ha ez az ára, hogy a fejlesztők ne égjenek ki, valamint hogy a játék jobb minőségű legyen, akkor megértjük. Viszont most újabb, csaknem fél évet kell várakozással tölteni szeptember 17-ig.

A Cyberpunk 2077 olyan “illusztris”, 2020 őszére csúsztatott táborba csatlakozott, mint a Final Fantasy VII Remake, a Marvel’s Avenger és a korábban eltolt Watch Dogs: Legion (melynek pontos megjelenési dátuma még mindig sincs)

Még több a témában...

Alapjaitól kezdi újra a Ubisoft a Skull & Bones fejlesztését

Sinka Tamás

JÁTÉKTESZT: Ghost of Tsushima

Sinka Tamás

Megjelenési dátumot kapott a Microsoft Flight Simulator

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat