Képsorok szivárogtak ki a Rainbow Six Parasite tesztjéből

Rengeteg dolog szivárgott ki a Rainbow Six Parasite technikai tesztjéből.

Szokás szerint úgy látszik, a Ubisoft szinte képtelen a kezében tartani a dolgokat, ugyanis nyílt titokként kezelhető már, hogy a hét elején elindult a harmadik nagyobb technikai teszt az új Rainbow Six rész kapcsán. Ennek még mindig nem tudjuk a hivatalos nevét, de már nagyon sok információt a rendelkezésünkre bocsátottak a résztvevők a napokban. Többen kapták most meg a lehetőséget, ezzel egyetemben nagyon sok dolog került a nyilvánosság elé.

https://www.youtube.com/watch?v=I9FHOaExqEE

A tegnapi nap folyamán az egyik tesztelő konkrétan élő adást indított a Twitch-csen és majdnem egy órán keresztül streamelte az eseményeket. Valószínűleg utána az illetékesek tudomására jutott a dolog, hiszen sajnos véget ért ez a live. Kicsivel később, teljes egészében felkerült Youtube-ra is, azonban a Ubisoft azt is szerzői jogi követelésekre hivatkozva levetette. Sajnos úgy néz ki, jól sikerült az akció, és nem nagyon lehet megtalálni az interneten. Egy linken azonban még elérhető, a cikk készítésekor ez még nem lett levéve.

Természetesen ez egészen addig lesz így, amíg egy kevésbé együttműködő videómegosztót nem találnak a tartalomhoz. Ne lepődjetek tehát meg, ha a napokban sikerül majd belefutni az egészbe is. Ebből a tesztből azonban megtudhattuk a rendszerkövetelményeket is, amelyek nem olyan vészesek és elképzelhető, hogy a végleges változatban ennél alacsonyabbak lesznek. Ahogy felgyorsultak az események a játék körül nem lenne meglepő, ha nem is olyan sokára hivatalosan is többet láthatnánk, és még a nyár folyamán kiadnák.

Total
1
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

A Sólyom és a Tél Katonája választ adott arra, hogy Steve Rogers életben van még?

Next Article
Resident Evil

Leleplezték, hogy milyen címen érkezik az új Resident Evil-film

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!