Főoldal Játékok Képek a Battlefield 6 előzeteséből, de nem úgy ahogy elsőre gondolod
Játékok

Képek a Battlefield 6 előzeteséből, de nem úgy ahogy elsőre gondolod

Egészen érdekes dolgokat láthatunk a legújabb Battlefield előzeteséből.

166

A teljes digitalizáció korszakában nagyon keveset kell hagynunk manapság a képzeletünkre. Csak gondoljuk el, 150 éve említette valaki mondjuk Párizst és csak találgatni tudtunk milyen is, ha nem jártunk még ott. Jelenleg a modern technika miatt elég csak rákeresnünk a nevére és máris lehet látni teljes valójában. Bizonyos jogi szempontok miatt visszatértünk az elején említett módszerhez és ugyan mutatnak egy pár dolgot az előzetesből, azonban azt rajz formájában teszik.

A mostanában egészen megbízhatónak számító Tom Henderson választotta ezt a módját az információ átadásának, ugyanis ő már látta az előzetest, de természetesen még nem oszthatta azt meg velünk. Több képet is rajzolt belőle, az egyik egy szigetet, helikoptereket és vihart ábrázol. A helyszínét is lerajzolta, innen lehet következtetni, hogy az a szakasz Vietnámban vagy Hawaii-n játszódik.

Nagyon érdekes módja ez a bemutatásnak és még azt is el tudta mondani, hogy 1:35 mp lesz az előzetes, ha hozzáadjuk a korhatár-besorolást, akkor valamivel két perc fölött lesz a játékideje. Nem is kell már rá olyan sokat várni, szerinte és szinte biztosan el fogunk ámulni a látottakon. Újabb híreket közölt az új Call of Duty-ról is, azonban azok lesújtók. Szerinte a felépített népszerűsége miatt közel olyan sikeres lesz mindkét ősszel rajtoló játék, de az Activision már nem csinálhatja sokáig ezt, hiszen egy nagyon erős konkurenciát kap a Battlefield 6 személyében. Nem is olyan sokára minden egy picit tisztább lesz számunkra is…

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mass Effect
Játékok

Az Androméda-galaxisban játszódhat a következő Mass Effect

Az előző játék helyszínére térhetünk vissza az eredeti trilógia szereplőivel.

EA Sports FC 24
Játékok

Kevesebb fogyott az új EA Sports FC-ből, mint tavaly a FIFA 23-ból

Az EA Sports FC 24 a brit eladási listákon a második helyre...

Black Panther EA Cliffhanger Games
JátékokBREAKING

Hivatalosan is leleplezték az új Fekete Párduc videójátékot

Az EA új Cliffhanger Games nevű stúdiója dolgozik a projekten.

Star Wars Jedi Survivor
Játékok

Hamarosan elkezdhetik írni a Jedi: Survivor folytatását

Az EA már keresi is az írót a harmadik rész forgatókönyvéhez.