Wide Screen
Image default
Filmek

Kemény hónapok várnak Will Smithre

Will Smith ütemezése miatt késik a Suicide Squad 2., de kaptunk egy kis információt a várva várt Bad Boys 3. és a Bright 2. filmekről is.

Will Smith ütemezése miatt késik a Suicide Squad 2., de kaptunk egy kis információt a várva várt Bad Boys 3. és a Bright 2. filmekről is.

Will Smith a következő hónapokban meglehetősen elfoglalt lesz, hiszen több folytatásban is szerepet kap, amiből a Warner Bros. jöhet ki legrosszabbul. Smith összesen három folytatásra írt alá, a Netflix rendezésű Bright második részére, a rajongók által régóta várt Bad Boys 3. részére és a Suicide Squad második részére, ami az ütemezési gondok miatt csak később készül el.

Noha a Suicide Squad első része a kritikusok előtt elbukott, a mozik kasszái előtt ennek ellenére jól teljesített, s a stúdió egyik legtöbbet termelő alkotása volt 2016-ban. Így egy percig sem volt kérdéses, hogy elkészül a második rész, inkább csak az, hogy mikor látjuk az új részt belőle. Ugyanakkor szomorú hírről kell beszámolnunk, ugyanis a film a várakozásokkal ellentétben csak később forog, hiszen a sztár a Bad Boys 3. forgatásával lesz elfoglalva ősztől. A Geeks Worldwide információi szerint a Bad Boys franchise harmadik részét novemberben kezdik forgatni, majd márciusban Miamiban és Atlantában folytatják a munkát. A tervek szerint 2020. január 17-én lesz a bemutató.

A forgatást a Bright második része követi, s csak ezután jöhet a Suicide Squad második része a Warner legnagyobb bánatára. Ennek ellenére így is sok rajongó van, akik előbb szeretnék látni a Bad Boys for Life című filmet, mint egy képregényfilm folytatást, aminek már az első része is egészen érdekesen alakult. De talán majd a második rész jobb lesz, amit Gavin O’Connor ír és rendez.

Még több a témában...

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk eredetileg jóval tragikusabban ért volna véget

Vigh Martin

Ha eltolják a Tenet bemutatóját, akkor a Wonder Woman 1984 legkorábban decemberben kerül mozikba

Kévés Bence Mihály

Egy stúdióbennfentes úgy gondolja, ha elhalasztják a Tenetet, akkor karácsonyig zárva maradnak a mozik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat