Főoldal Filmek Keanu Reeves rajongói kérdésre elárulta, melyik Marvel-karaktert szerette volna mindig is eljátszani
Filmek

Keanu Reeves rajongói kérdésre elárulta, melyik Marvel-karaktert szerette volna mindig is eljátszani

Keanu Reeves a rajongói kérdésekre válaszolt, amikor elárulta, melyik Marvel-karakter áll hozzá a legközelebb.

545
Keanu Reeves

Nem titok, hogy a John Wick-filmszéria főszereplőjétől nem áll távol a hősködés, és a Marvel Studios vezetője, Kevin Feige is szívesen látná a színészt egy szerepben. Korábban olyan pletykákról lehetett olvasni, hogy ő lesz Holdlovag a Disney+ sorozatában, amit végül Oscar Isaac kapott. De egyszer talán a közkedvelt színészt is látjuk egy hozzá illő szerepben.

Bár konkrét szerepről nem tudunk, amit felajánlottak volna Reevesnek, a sztár azonban Redditen válaszolt a rajongók kérdéseire, és megosztotta, hogy melyik X-Men karaktert szerette volna mindig is eljátszani. “Mindig is Rozsomákot akartam játszani” – mondta Reeves egy rajongónak. Mint ismert, Rozsomákot 2000 óta Hugh Jackman alakítja a filmvásznon, és bár úgy tűnt, hogy a Logan – Farkas című filmben látjuk utoljára ebben az ikonikus szerepben, Jackman a Deadpool 3-ban újra eljátssza a szerepet.

Reeves ugyan nem játszott Marvel-szuperhőst, de egy DC-s karaktert megtestesített a Constantine – A démonvadász című filmben, a Hellblazer alapján készült 2005-ös filmben. A folytatás már készül, és egy rajongó megkérdezte Reevest, hogy beszélt-e a DC társfőnökével, James Gunnnal a filmről, és a színész megerősítette, hogy igen. Reeves nem árult el további részleteket arról, hogy mikorra várható a film.
Egy másik Reddit-felhasználó arról kérdezte Reevest, hogy lopott-e valamit valamelyik forgatásról, ahol dolgozik, mire ő így válaszolt: “Nem lopás… az órát és a jegygyűrűt a John Wickből, egy kardot a 47 Roninból, és az első vörös tablettát, amit Wachowskiéktól kaptam”.

A rendezőkről is faggatták, Reeves David Finchert nevezte meg azon rendezők között, akikkel szívesen dolgozna együtt a jövőben. Amikor arról kérdezték, hogy mi a kedvenc emléke a Holtpont forgatásáról, azt válaszolta, hogy “Patrick Swayze-zel dolgozni. Ő egy úriember volt, egy igazi profi, egy filmsztár, egy inspiráció”.

Reeves befutott világsztár lett, s Hollywood egyik legjobban keresett filmsztárja, de amikor egy rajongója megkérdezte tőle, amennyiben nem a filmszakmát választja, mi lett volna az a másik szakma, Reeves azt felelte, hogy “nos, gyerekkoromban mindig azt mondtam, hogy autóversenyző, karmester vagy asztrofizikus szeretnék lenni.”

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.