Mátrix

Keanu Reeves elárult néhány részletet a Mátrix 4. forgatásával kapcsolatban

Reeves kifejezetten bizakodóan nyilatkozott.

Nem kis meglepetésként érte a filmrajongókat, mikor néhány évvel ezelőtt bejelentették, hogy folytatást kap a ’90-es évek egyik legemblematikusabb filmsorozata, a Mátrix. Bizakodásra adhat okot azonban, hogy az eredeti filmek egyik rendezője, Lana Wachowski ezúttal is felügyelte a munkálatokat, emellett pedig Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss visszatérése is biztosíték a kontinuitásra. A két sztár egyébként egyöntetűen pozitívan nyilatkozott a forgatókönyvről, mindketten úgy gondolják, valóban sikerült hozzátenni a korábbi történetszálakhoz. A forgatást természetesen itt is befolyásolta a világjárvány, azonban nemrégiben újraindulhattak a munkálatok. Keanu Reeves most erről beszélt a sajtó képviselőinek.

Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy újra dolgozhatunk. Berlinben vagyunk, a háttérben hallhattátok a szirénákat, ebből is látszik, hogy minden szempontból biztosítva vagyunk. Természetesen mások a körülmények, de a munka nem áll meg, és ez a legfontosabb. Mindannyian szeretjük ezt a projektet. És az is bebizonyosodott, hogy ha van egy nehéz szituáció, amit meg kell oldani, mi, akik a kreatív iparban dolgozunk, vagyunk a legtalálékonyabbak. Mindenki egy célért is küzd, és ötletekkel, javaslatokkal próbálja jobbá tenni a szituációt. Imádom ezt a fajta attitűdöt, és ezen a forgatáson minden nap ezt érzem.

Az is kiderült nemrégiben, hogy a Warner Bros. a várakozásoknak megfelelően eltolta a bemutatót, így csak 2022 áprilisában láthatjuk majd a várva-várt filmet.

Total
134
Shares
Previous Article

Box Office-figyelő 2020/33. hét: Ébresztőt fújt Hollywood, új filmeket mutattak be múlt héten a MOZIKBAN!

Next Article
Melissa Barrera

A Sikoly 5. legújabb sztárja Melissa Barrera a VIDA című sorozatból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!