Wide Screen
Image default
Filmek

Keanu Reeves elárult néhány részletet a Mátrix 4. forgatásával kapcsolatban

Reeves kifejezetten bizakodóan nyilatkozott.

Nem kis meglepetésként érte a filmrajongókat, mikor néhány évvel ezelőtt bejelentették, hogy folytatást kap a ’90-es évek egyik legemblematikusabb filmsorozata, a Mátrix. Bizakodásra adhat okot azonban, hogy az eredeti filmek egyik rendezője, Lana Wachowski ezúttal is felügyelte a munkálatokat, emellett pedig Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss visszatérése is biztosíték a kontinuitásra. A két sztár egyébként egyöntetűen pozitívan nyilatkozott a forgatókönyvről, mindketten úgy gondolják, valóban sikerült hozzátenni a korábbi történetszálakhoz. A forgatást természetesen itt is befolyásolta a világjárvány, azonban nemrégiben újraindulhattak a munkálatok. Keanu Reeves most erről beszélt a sajtó képviselőinek.

Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy újra dolgozhatunk. Berlinben vagyunk, a háttérben hallhattátok a szirénákat, ebből is látszik, hogy minden szempontból biztosítva vagyunk. Természetesen mások a körülmények, de a munka nem áll meg, és ez a legfontosabb. Mindannyian szeretjük ezt a projektet. És az is bebizonyosodott, hogy ha van egy nehéz szituáció, amit meg kell oldani, mi, akik a kreatív iparban dolgozunk, vagyunk a legtalálékonyabbak. Mindenki egy célért is küzd, és ötletekkel, javaslatokkal próbálja jobbá tenni a szituációt. Imádom ezt a fajta attitűdöt, és ezen a forgatáson minden nap ezt érzem.

Az is kiderült nemrégiben, hogy a Warner Bros. a várakozásoknak megfelelően eltolta a bemutatót, így csak 2022 áprilisában láthatjuk majd a várva-várt filmet.

Még több a témában...

Keanu Reeves utalást tett arra vonatkozóan, hogy mikor játszódhat az új Mátrix-film

Vigh Martin

Keanu Reeves elárulta, melyik Marvel hőst játszotta volna szívesen

Kévés Bence Mihály

Laurence Fishburne-t meg sem keresték a Mátrix 4-gyel kapcsolatban

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat