Főoldal Filmek Keanu Reeves egy olyan Marvel-karaktert akar játszani, amiről a rajongók is csak álmodoznak
Filmek

Keanu Reeves egy olyan Marvel-karaktert akar játszani, amiről a rajongók is csak álmodoznak

Keanu Reeves neve többször felmerült már Marvel-karakterek neve mellett.

160
Keanu Reeves

Talán nem meglepő, hogy a John Wick sztárja, Keanu Reeves is nagy érdeklődéssel figyeli a Marvel Moziverzum jövőjét, és akárcsak mások, ő is nagyon szívesen csatlakozni a filmtörténelem valaha volt legnagyobb összefüggő univerzumához. Reeves neve nem először merül fel, korábban a Holdlovag főszerepével hozták összefüggésbe, most pedig egy másik szerepre lehet esélyes.

A színész elárulta, hogy a Szellemlovas szerepét szívesen eljátszaná a Marvel Moziverzumban. Szerda este Keanu Reeves a Jimmy Kimmel Live vendége volt, hogy népszerűsítse új képregénysorozatát, a BRZRKR-t. Reeves-t ottjártakor arról kérdezte a show házigazdája, hogy melyik Marvel-karaktert játszaná el szívesen, ha lehetőséget kapna rá. A John Wick sztárja pedig elárulta, hogy a Szellemlovas szerepét nem utasítaná vissza.

Lehet, hogy idősebb koromra kinövök a képregényekből, de amikor fiatalabb voltam, eléggé kocka voltam a képregényekkel. A 10 éves énem azt akarná – azt hiszem, valószínűleg a Szellemlovas akarna lenni.

Keanu Reeves

Kevin Feige a Marvel Studios vezető producere és a Marvel részleg kinevezett feje nem titkolta, hogy többször egyeztettek már a világsztárral Marvel-szerepekről. Egyelőre még nem találták meg a megfelelő szerepet, de ez nem akadályozta meg Reevest abban, hogy dicsérje a Marvel Moziverzumot.

Szerintem az, ahogyan a Marvel-filmek fejlődtek és amilyenek, igazán látványos, és nagyszerű lenne ennek a részese lenni.

Keanu Reeves

Keanu Reeves azonban nem az egyetlen hollywoodi A-listás sztár, aki a Marvel Moziverzumban szívesen eljátszaná a Szellemlovast. Az év elején Ryan Gosling már tett rá utalást, hogy őt is érdekli a szerep, majd néhány héttel a kijelentése után Kevin Feige fejében is megfordult, hogy szerepet találjanak a színésznek.

A Szellemlovas Johnny Blaze változata eddig két filmben is szerepelt Nicolas Cage főszereplésével, de sem a rajongók, sem a kritikusok nem voltak elragadtatva egyik feldolgozástól sem. Majd később a Szellemlovas feltűnt a S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozatban, amiben Gabriel Luna testesítette meg az ikonikus karaktert.

A Szellemlovas a Marvel Spotlight #5 című képregényben debütált 1972-ben. Miután alkut kötött a démoni Mefisztóval, a kaszkadőr Johnny Blaze a Bosszú Szelleméhez kötődik, és természetfeletti erőkkel ruházzák fel. A karaktert lángoló koponyával és egy lángoló motorkerékpárral, valamint a pokol tűzéből készült lánccal szokták ábrázolni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...