Wide Screen
Image default
Sorozatok

Kaszát kapott a The Punisher és a Jessica Jones Marvel-sorozatok

A Netflix elkaszálta legutóbbi két Marvel-sorozatát, a The Punishert és a Jessica Jonest.

A Netflix elkaszálta legutóbbi két Marvel-sorozatát, a The Punishert és a Jessica Jonest.

A Deadline értesülései szerint a Netflix a The Punisher második évada után nem rendelte be a harmadikat a sorozatból. Eközben a Jessica Jones legújabb harmadik évada idén debütál a streamingszolgáltatáson, de már biztos, hogy ebből sem készül újabb, mert a Netflix Jonesnak sem kegyelmezett.

Ezzel a szomorú lépéssel a most elkaszált két sorozat a Daredevil, a Luke Cage, a Iron Fist és a The Defenders sorsára jutott, amiket a Netflix már korábban kivont műsorából. Úgy tűnik, hogy a Marvel és a Netflix között a kapcsolat végérvényesen megszűnik, miután a Disney év végén indítja el saját streamingszolgáltatás platformját. A Netflix nyílt levélben búcsúzott a sorozatoktól, s mondott köszönetet a megannyi személynek, akik az elmúlt évek alatt közreműködtek.

A Marveltől a The Punisher nem kap harmadik évadot a Netflixen. Steve Lightfood showrunner, a fantasztikus csapat és a kivételes színészek, köztük Jon Barnthal sztár, lenyűgöző sorozatot készítettek a rajongóknak, és büszkék vagyunk arra, hogy munkájukat évekig a Netflixen láthatták a rajongók. A Marvel műsorok tanulmányozása során arra a döntésre jutottunk, hogy a közelgő harmadik évad lesz Jessica Jones utolsó évada. Hálásak vagyunk Melissa Rosenbergnek, Krysten Ritter színésznek és a teljes stábnak, valamint színészeknek, amit átéltünk három évadon keresztül, illetve többen Peabody-díjjal is jutalmaztak. Hálásak vagyunk a Marvelnek az öt éven át tartó gyümölcsöző együttműködésért, és köszönjük a szenvedélyes rajongóknak, akik elejétől fogva követték ezeket a sorozatokat.

Mindkét sorozat végét hosszú ideje pletykálták már, főként azután kaptak szárnya a pletykák, hogy a Disney bejelentette 2019 végén induló új platformját, ugyanakkor a rajongók még reménykedhetnek, hogy ez nem jelenti a sorozatok végét, s talán a Disney+ szolgáltatáson viszontlátjuk még őket.

Még több a témában...

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat