Főoldal Filmek Karen Gillan elárulta, milyen változások történtek Nebulával A galaxis őrzői: 3. részben
Filmek

Karen Gillan elárulta, milyen változások történtek Nebulával A galaxis őrzői: 3. részben

A galaxis őrzői: 3. rész egyet jelent néhány karakter búcsújával. Könnyes szemekkel távozunk majd a vetítésről?

566
A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadás
Forrás: Marvel Studios

A tavalyi Disney+-os kis kalandjuk után a Galaxis Őrzői készen állnak arra, hogy visszatérjenek a filmvászonra a James Gunn által vezetett trilógia harmadik részében, ami a rendező utolsó projektje lesz a Marvel Studiosnál, mielőtt végleg a DC Studioshoz távozik, hogy felügyelje a franchise összes projektjét.

A galaxis őrzői: 3. rész tehát több mint különleges búcsú lesz, nemcsak a rendező, hanem a szereplőgárda egy része számára is, akik apránként átadják helyüket az Marvel Moziverzum új generációjának. Nincs kimondva, hogy melyik karaktereket látjuk utoljára, de a direktor már utalt rá, hogy egyesek nem élik túl ezt a kalandot. Karen Gillan karaktere lehet az egyik, aki átadja a szerepét az új hősöknek. Nebula volt az egyik legösszetettebb és legérdekesebb karakter, akit bemutattak ebben a nagy univerzumban.

A színésznő most arra készül, hogy maga mögött hagyja a karaktert, akinek sok mindennel kell majd megbirkóznia a saga ezen részében. Ez több, mint érdekes utazás lesz Nebula számára, Gillan nemrég a Deadline-nak adott interjújában próbálta kifejteni ennek okát.

Thanos halála traumaként hatott Nebulára. Az Őrült Titánt kiiktattuk a történetből, és most látjuk, ahogy a karaktere egy kicsit azzá válik, akinek lennie kellett volna, ha mindez nem történik meg vele [hogy megölik a Bosszúállók].

Karen Gillan

Gillian arra is kitért a beszélgetésben, hogy Nebulának új elképzelése van a boldogságról, ami egyet jelent “az új családjával, az Őrzőkkel, és a lehetőséggel, hogy először beengedje a szerelmet, ahelyett, hogy a védekező mechanizmus beindulna. Az, hogy megengedjük neki, hogy szeressék és szeressen”.

A stúdió frissítette a film szinopszisát is, miszerint “a Marvel Studios A galaxis őrzői: 3. részében a szeretett csapatunk, az s-fejek csapata éppen berendezkedik a Tudástérbe, de nyugalmuk nem tart sokáig, amikor Mordály viharos múltja megkísérti őket. Peter Quill, aki még mindig nem heverte ki Gamora elvesztését, egy veszélyes küldetésre vállalkozik csapatával, hogy megmentse Mordály életét – egy olyan küldetésre, amely, ha nem sikerül, könnyen lehet, hogy az Őrzők végéhez vezet.”

A film főszerepében visszatér Zoe Saldana, Vin Diesel, Chris Pratt, Bradley Cooper, Dave Bautista, Karen Gillan és Pom Klementieff. Hozzájuk csatlakozik Will Poulter is, aki a régóta várt Adam Warlockot alakítja majd, akit csupán bemutatnak, hogy később sokkal nagyobb szerepet kapjon az MCU jövőjében.

A galaxis őrzői: 3. rész magyar bemutatója 2023. május 4-én lesz.

A galaxis őrzői vol. 3.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.