Főoldal Filmek Kang, a Hódító és Janet Van Dyne között volt szexuális kapcsolat? A Kvantumánia írója válaszolt erre a kérdésre
Filmek

Kang, a Hódító és Janet Van Dyne között volt szexuális kapcsolat? A Kvantumánia írója válaszolt erre a kérdésre

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia egyik legfontosabb kérdése: volt szex?

474
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios

Miután megnézték A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmet, sok rajongó meggyőződése szerint Kang, a Hódító és Janet Van Dyne között forró és heves dolgok történtek a Kvantumbirodalomban, és a film írója mást is megerősített most. A filmből megtudtuk, hogy Janet Van Dyne sok időt töltött a Kvantumbirodalomban, ahol megpróbált segíteni a Hódítónak, hogy kiszabaduljon a “börtönből”.

Kezdetben Kang nem fedte fel sötét múltját, hogy kik és miért zárták be a Kvantumbirodalomba, s inkább jófiúnak festette le magát, ezért Janet Van Dyne elkezdett kötődni hozzá, s talán több is történt közöttük. A rajongók a premier után azon kezdtek tanakodni, hogy esetleg testi kapcsolat is volt közöttük, amit most az IGN-nek adott interjújában Jeff Loveness némiképpen megerősített.

Úgy gondolom, néha olyan YouTube-reakcióvideók világában élünk, ahol mindenki minden apró részletet meg akar magyarázni. Nem gondolnám, hogy közéjük tartozom. Szerintem van egy varázslat abban, amit nem mondanak ki [a szereplők a filmben], és amit nem mondanak ki explicit.

Szeretem a Jane Austen-regényeket vagy az angol regényeket, [amelyek] nagyon elfojtott szexuális tartalmúak. Én szexuálisan elnyomott vagyok. De azt hiszem, hogy az ilyen típusú kapcsolatokban sok erő rejlik, amelyek bármelyik irányba mehetnek. És talán így történt a filmben is. Talán ez az egyik oka annak, hogy nem akarta elmondani a családjának. De igen, lehet, hogy szexeltek. Ki tudja?

Jeff Loveness

Éppen ez a nagy elfojtott titok, amit sokan felhoztak a karakter ellen, hogy ennyi éven keresztül miért őrizte ezt a titkot, s még a Kvantumbirodalomban is az utolsó pillanatig visszatartotta a többiek előtt. Ez kicsit változtat a dolgokon, de még ez sem magyarázza meg azt, hogy amikor már bajba kerültek, miért nem mesélt a Hódítóról.

Loveness próbált erre is kitérni a beszélgetésben, hogy “talán nem akarta elmondani a családnak vagy a Bosszúállóknak, mert a Kvantumbirodalomban Kang ku*vára megölte volna őket. Vagy megkaparintotta volna a Pym-részecskéiket és kijutott volna a börtönből. Ez olyasmi, mint amikor a nagyapád arról beszél, hogy mi történt vele 1944-ben a csendes-óceáni hadszíntéren. Jobb, ha nem hozod fel.

A Hangya 3. része után felröppentek olyan pletykák, hogy Janet lehet a Bosszúállók: A Kang-dinasztia egyik kulcsszereplője, ami érthető lenne, hiszen ő került a legközelebb a film főgonoszához. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy Loveness írja a következő Bosszúállók-film történetét, szóval kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak ki ebből a történetből. Az író hétvégén már elárulta, hogy Namor, a Torpedó is visszatér a következő filmben.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.