Főoldal Előzetesek Kang, a Hódító borzolja a kedélyeket A Hangya és a Darázs: Kvantumánia első előzetesében
ElőzetesekBREAKING

Kang, a Hódító borzolja a kedélyeket A Hangya és a Darázs: Kvantumánia első előzetesében

Sokáig húzták, de végre bemutatták A Hangya és a Darázs: Kvantumánia előzetesét.

390

A Marvel Studios hosszú várakozást követően végre bemutatta a Marvel Moziverzum 5. fázisából A Hangya és a Darázs: Kvantumánia első nagy előzetesét, és amellett, hogy lerántja a leplet a Kvantumbirodalomról, végre láthatjuk Kangot, a Hódítót is.

Talán nem lenne fair a trailer leleplezését a Marvel Studios “visszatérésének” nevezni a 4. fázis után, de mindenképpen annak tűnik. A legnagyobb beszédtéma természetesen Kang, a Hódító lesz a trailer után, akiről már tudjuk, hogy a The Multiverse Saga főgonosza lesz, s nem mellesleg A Hangya 3. ellenfele is. Feltételezzük, hogy azzal a variánssal van dolgunk most, aki majd borsot tör a föld legnagyobb hősei orra alá a Bosszúállók: Kang-dinasztia című filmben, de ezt csak az idő fogja megmondani.

Most csak abban lehetünk biztosak, hogy Kang hatalmas hadsereget gyűjtött maga köré. A videóból nem lehet megmondani, hogy a karakter különféle variánsait látjuk, esetleg a Kvantumbirodalom lakóit, de feltehetően erre a kérdésre majd választ kapunk februárban. Az első képsorok alapján a Kvantumbirodalom egyenesen őrült helynek tűnik, a Multiverzum egy sokkal tágabb oldalát ismerhetjük meg, miközben Bill Murray titokzatos karakterére is vethetünk egy első pillantást. Cassie Lang egyértelműen Stature (vagy Stinger) bőrébe bújik a kaland során, bár a szerepet ezúttal Kathryn Newton tölti be.

A D23 Expo alatt bemutatott egyik jelenetet törölték a mostani előzetesből, amiben Kang arról kérdezi Scottot, hogy megölte-e már őt. Ettől eltekintve ez egy fantasztikus teaser, ami mindenképpen növeli az izgalmat a The Multiverse Saga további részei iránt.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia címszereplői, Scott Lang (Paul Rudd) és Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) visszatérnek, hogy Hope szüleivel, Hank Pymmel (Michael Douglas) és Janet Van Dyne-nal (Michelle Pfeiffer) a család együtt indulnak a Kvantumbirodalom felfedezésére. Az útjuk során különös, új lényekkel kerül kapcsolatba, és olyan kalandba keverednek, amely túlmutat azon, amit eddig lehetségesnek hittek.

Jonathan Majors Kang, a Hódító szerepében csatlakozik a kalandhoz. A rendező Peyton Reed harmadik alkalommal tér visszatér a film rendezőjeként; a producerek Kevin Feige és Stephen Broussard.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia 2023. február 17-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?