Wide Screen
Image default
Gamer

Jövőhéten érkeznek a ókori zombik!

Újabb tartalommal bővül a Black Ops 4, amely most különösen érdekesnek ígérkezik.

Az az ember érzése, hogy az Activisionnál már nem tudják pontosan mit is csináljanak a figyelemfelkeltés céljából. Ezért kapott a Black Ops 4 például Battle Royale módot is. A Blackout egy kicsit elvitte a showt, azonban a multiplayer és a zombie része is egészen jól sikerült neki.

 Aki előfizetett a Black Ops Passra, annak PS4-re március 26-tól még Xboxra és PC-re április 2-tól érkezik az Ancient Evil DLC. Ez lezárja a Chaos történetet, amivel visszamegyünk az időben egészen messzire. A történet alapját az ókori görög poliszok között kell keresni, pontosabban a Delphoi jósdában. Püthiával, Apollón papnőjével fogunk szembenézni, aki mindenféle jövendölések formájában jósolt. Hőseink felébresztették az ősi gonoszt, így elszabadult a pokol a városállamok hazájában. Megjelenés előtt még kaptunk egy előzetest a játékmódhoz.

A Treyarch láthatóan komolyan veszi a Black Ops 4. részét, reméljük ez a kiegészítő is sokat fog dobni a játékon. A kiadott előzetes alapján nagyon érdekesnek ígérkezik.

Még több a témában...

JÁTÉKTESZT: Crackdown 3

Héja Szabolcs

[E3 2019] Összeszedtük, mit tudtunk meg az új Xboxról

Héja Szabolcs

Megvannak a FIFA 20 borítóinak sztárjai!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább