Joss Whedon

Joss Whedon imádta a Bosszúállók: Végtelen háborút

Joss Whedon teljesen odáig volt, amit a Russo fivérek csináltak Thanos-szal a Végtelen háborúban.

Joss Whedon teljesen odáig volt, amit a Russo fivérek csináltak Thanos-szal a Végtelen háborúban.

A rajongóknak nem kell bemutatnunk, hogy ki Joss Whedon, hiszen 2012-ben ő kezdte el felvezetni Thanost az első Bosszúállókban, majd a Bosszúállók: Ultron kora végén láttunk újabb utalást az Őrült Titánra. Most az IGN készített interjút a Bosszúállók korábbi rendezőjével, aki elárulta, hogy nem igazán tudta, mi fog történni Thanos-szal, annak ellenére, hogy két filmjében is tett utalást rá. De amit látott a Bosszúállók: Végtelen háborúban, az még számára is teljesen elképesztő volt.

Őszintén szólva, én vezettem fel a karaktert, imádom őt. Szeretem világvégi nézetét, szerelmi kapcsolatát a Halállal. Imádom az erejét is, de nem igazán értettem. Nagyon nagy erővel bírt, és a képregények menő figurája volt. És itt vagyok én, mint Thanos a Marvel végső gazembere. Valójában akkor még nem tudtam, hogy mit kéne csinálni Thanos-szal. De nagyon tetszett az, amit Russo testvérek csináltak a karakterrel. Azt hittem, hogy Joss Brolin játékával megöli a karaktert, de csodálatos munkát végeztek vele a képernyőn. De ez nem olyan volt, mint amit én rendeztem volna. Úgy gondoltam, hogy Ultrontól számítva lesz négy évünk eljutni a premierig. Ez annyira menő volt!

Talán, ha Whedonre bízzák a készítést, akkor máshogy alakultak volna az események, hiszen ahogy a rendező is fogalmazott, Thanos rajongása a Halál iránt a képernyőre is átjöhetett volna. De mint tudjuk, Hela (Cate Blanchett) a Thor: Ragnarökben életét vesztette, a Végtelen háború készítői pedig megváltoztatták Thanos motivációját. Whedon azt is elárulta, hogy ő már a Bosszúállók: Ultron korában főgonosszá tette volna Thanost, azonban mivel nem bírt a karakterrel, inkább kifejeltette őt, sőt, a kezdetben az Amerika kapitány: Polgárháborúra tekintettek úgy, mint a Bosszúállók harmadik részére. És mennyire jól döntöttek a Marvelnél, hogy a korai elképzelést megváltoztatták, s a Marvel Moziverzum ékkövének nevezett Végtelen háborúban kapott Thanos főszerepet.

Total
1
Shares
Previous Article
Russo

Russo fivérek elárulták, melyik Marvel-filmet tartják legjobb munkájuknak

Next Article

Kiderült, hogy ki lesz a Joker-film főgonosza?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!