Kábel

Josh Brolin már azon dolgozik, hogy mikortól forogjon az X-Force

Még be sem mutatták a Deadpool 2.-ben Kábelt, de az őt megformáló Josh Brolin a folytatáson, az X-Force-filmre gondol.

Még be sem mutatták a Deadpool 2.-ben Kábelt, de az őt megformáló Josh Brolin a folytatáson, az X-Force-filmre gondol.

Nem kis meglepetés volt, mikor bejelentették, hogy ki fogja játszani az X-Men franchise időutazó mutánsát és Deadpool legjobb barátját, azaz Kábelt a jövőben. Josh Brolin neve sokaknak ismert lehet a Marvel Moziverzumában, hiszen ő játssza Thanost, akivel jövő áprilisban találkozhatnak a rajongók a Bosszúállók: Végtelen háború produkcióban. De nem feledkezhetünk meg a nyáron debütáló Deadpool 2.-ről sem.

A Collidernek adott interjúból megtudtuk, hogy mikortól foroghat az X-Force spin-off, ami Kábel amolyan „szókimondó” különítménye:

Azt hiszem, hogy az X-Force filmet valamikor a következő évben kezdjük forgatni, vagy hamarosan. Az egész attól függ, hogy a Deadpool 2. hogyan fog teljesíteni a mozikban, de nem hinném, hogy leállnának a projekttel. Drew Goddardot már bevonták, már most ezen dolgozik. Tudom, hogy ő és Ryan találkozgatnak. Egyszer jómagam is találkoztam vele, így állíthatom, hogy a dolgok jól állnak. Ahogy a dolgok most állnak, éppen most készítik elő a terepet, és ha szólnak, én kész leszek beugrani a forgatásra. Amilyen gyorsan csak tudják, tető alá hozzák a filmet, és úgy hiszem, hogy Drew Goddard jelenleg is dolgozik egy filmen, és ha egyszer az kijön, utána belevágnak a következőbe, ami az X-Force lesz.

Továbbra sincs pontos dátumunk, de legalább biztató jeleket kaptunk, hogy hamarosan munkához látnak, és jöhet a Suicide Squadnak egy sokkal menőbb, erősen tizennyolcas karikával fémjelzett kiadása, melyben Kábel vezeti majd az X-alakulatot.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Űrvihar

Next Article
Terminátor

2018 tavaszán Budapesten is forog a Terminator 6.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!