Wide Screen
Image default
Filmek

Josh Brolin is aláírt Denis Villeneuve Dűne című remakejére

Most bárki szívesen lenne Denis Villeneuve helyében, ugyanis valódi sztárgárdával vágnak neki a Dűne forgatásának, most éppen Josh Brolin csatlakozott.

A The Wrap értesülései szerint Josh Brolin a napokban aláírt a Dűne feldolgozás Gurney Halleck karakter szerepére, akit az 1984-es feldolgozásban még Sir Patrick Stewart alakított David Lynch filmjében. Brolin az elmúlt években olyan kasszasikerekben játszott, mint a Bosszúállók: Végtelen háború, ahol Thanost alakította, de Kábelt is ő alakította a Deadpool második részében, most pedig Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling, Oscar Isaac és Javier Bardem színészekkel együtt egy klasszikus feldolgozáshoz adják nevüket.

A Legendary filmstúdió még 2016-ban jelentette be, hogy megszerezték a jogot Frank Herber novella feldolgozására, majd egy évvel később, 2017-ben jött az újabb bejelentés, miszerint az Érkezés és a Szárnyas fejvadász 2049 direktorát, Denis Villeneuve rendezőt szerződtették, aki korábban egy „állom projektnek” titulálta a remaket.

Ahogy a cikkünk elején már tettünk utalást rá, hogy Hollywood nem először dolgozza fel a nagy sikerű novellát a filmvásznon, ugyanis az első mozifilmet még 1984-ben forgatták, majd 2000-ban egy minisorozat követte. Egyelőre nem tudni, hogy mikor láthatjuk a Dűne újabb feldolgozását a mozikban, de a Szárnyas fejvadász 2049 bemutatója óta tudjuk, hogy ez lesz Villeneuve következő filmje, és mivel lassan összeáll a szereplőgárda, várhatóan hamarosan bejelentik a premiert is.

Dűne Denis Villeneuve

Még több a témában...

Dave Bautista keményen odaszólt a Disneynek

Kévés Bence Mihály

Denis Villeneuve rendezheti a James Bond 25-öt

Kévés Bence Mihály

[FRISSÍTVE] Borítók és hivatalos képek a Star Wars: Az utolsó Jedikből

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább