Miután

Josephine Langford és Hero Fiennes Tiffin videójából kiderült, hogy leforgatták a Miután összecsaptunk két folytatását

Az utolsó két Miután-filmet is felvették.

Josephine Langford és Hero Fiennes Tiffin még tavaly év végén jelentette be egy videóban, hogy felvették a Miután 3-4. részét is. A Miután című első részt még 2019-ben mutatták be a mozikban, majd egy évvel később jött a folytatás, de 2021-ben sem maradunk Anna Todd adaptáció nélkül. Eredetileg egy One Direction rajongói fikciónak készült a könyvsorozat, ami egy jó lány (Langford) és egy rosszfiú (Fiennes Tiffin) zűrzavaros szerelmes kalandjáról szól. Bár nagyrészt negatív kritikákat kapott az első rész, ám anyagi szempontból elég sikeres volt egy folytatáshoz, most pedig további két részt kap még.

A Miután összecsaptunk című második részt ősszel mutatták be a mozikban, amiben Tessa és Hardin története ott folytatódott, ahol abbahagyták az első rész végén. A pandémia nem tett jót a filmnek, de ahhoz elég volt, hogy újabb sikert könyveljenek el, ami megágyazott a folytatások előtt. Rögtön két folytatást is leforgattak, így az előttünk álló két részben biztos lesz Tessa-Hardin szerelmi románc a filmvásznon.

Az After We Fell és az After Ever Happy címeket kapta a két folytatás, ami már azt is leleplezte, hogy happy-enddel végződik majd a történet a két főszereplő között. Jelenleg a film utómunkája zajlik, így várhatóan valamikor év vége felé mutatják be a harmadik, jövőre pedig az utolsó, negyedik részt.

Total
2
Shares
Previous Article

Új Xbox a láthatáron?

Next Article
Patty Jenkins

A Wonder Woman első napjai alatt belső háború dúlt Patty Jenkins, a Warner Bros. és a vezetők között

Related Posts