Főoldal Filmek Jonathan Majors majdnem kisétált az első találkozóról, amikor a Marvel Studios megkereste Kang, a Hódító szerepével
Filmek

Jonathan Majors majdnem kisétált az első találkozóról, amikor a Marvel Studios megkereste Kang, a Hódító szerepével

Megváratták a színészt, ő pedig majdnem kisétált a szereplőválogatásról.

552
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios

Jonathan Majors Hollywood egyik legkeresettebb tehetségévé vált, éppen ezért nem meglepő, hogy a Marvel Studios is felfigyelt rá. A Disney+ Loki című sorozatában mutatkozott be előszzör Kang, a Hódító szerepében, mától pedig A Hangya és a Darázs: Kvantumániában osztja a pofonokat, és a következő három évben bőven lesz lehetősége bizonyítani, hogy mire képes.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia sztárja, Jonathan Majors a Vanity Fair kérdésére elárulta, hogy majdnem lecsúszott a szerepről, mert nem bírta kivárni a találkozót. A találkozóra nem sokkal azután került sor, hogy Majors 2016-ban lediplomázott a Yale School of Drama egyetemen, de ahogy ott ült és várt, a színész úgy döntött, hogy elege van.

Nagyon sajátos módon nőttem fel, és nem akarom senki idejét sem vesztegetni ezzel. Szóval beválogattak, de egyszerűen túlságosan elfoglaltak voltak. Én pedig úgy voltam vele, hogy ‘itt kéne lennem, nem?’ Sokáig elnyúlt, és azzal a gondolattal hátat fordítottam, hogy ‘én inkább megyek. Jó dolog, de inkább megyek’. Az ajtóig jutottam, amikor azt mondták, hogy [a casting igazgató] Sarah Finn jönni fog.

Bementünk a szobába és remekül elbeszélgettünk. Azt hiszem, három évvel később került szóba Kang. Most már nincs bennünk félelem, különösen azért, hogy kicsoda is Ő. Amikor igent mondtam a szerepre, felvázolták a karakterem teljes ívét, és most kezd körvonalazódni a dolog.

Jonathan Majors

Ebből úgy tűnik, hogy Majors úgy mondott igent a szerepre, hogy valójában nem is tudta, melyik karaktert fogja eljátszani a későbbi években. Csak évekkel később árulta el a Marvel Studios, hogy pontosan melyik képregényfigurát kelti életre a sorozatban és a filmvásznon. Bár A Hangya 3. nem kapott jó kritikákat, az Örökkévalók után az MCU második leggyengébb mozifilmje, de Majors alakítását senki sem kérdőjelezte meg, mindenki elismerően nyilatkozott róla.

A mai naptól a mozikban A Hangya és a Darázs: Kvantumánia.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.