Főoldal Filmek Jonathan Majors majdnem kisétált az első találkozóról, amikor a Marvel Studios megkereste Kang, a Hódító szerepével
Filmek

Jonathan Majors majdnem kisétált az első találkozóról, amikor a Marvel Studios megkereste Kang, a Hódító szerepével

Megváratták a színészt, ő pedig majdnem kisétált a szereplőválogatásról.

57
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

Jonathan Majors Hollywood egyik legkeresettebb tehetségévé vált, éppen ezért nem meglepő, hogy a Marvel Studios is felfigyelt rá. A Disney+ Loki című sorozatában mutatkozott be előszzör Kang, a Hódító szerepében, mától pedig A Hangya és a Darázs: Kvantumániában osztja a pofonokat, és a következő három évben bőven lesz lehetősége bizonyítani, hogy mire képes.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia sztárja, Jonathan Majors a Vanity Fair kérdésére elárulta, hogy majdnem lecsúszott a szerepről, mert nem bírta kivárni a találkozót. A találkozóra nem sokkal azután került sor, hogy Majors 2016-ban lediplomázott a Yale School of Drama egyetemen, de ahogy ott ült és várt, a színész úgy döntött, hogy elege van.

Nagyon sajátos módon nőttem fel, és nem akarom senki idejét sem vesztegetni ezzel. Szóval beválogattak, de egyszerűen túlságosan elfoglaltak voltak. Én pedig úgy voltam vele, hogy ‘itt kéne lennem, nem?’ Sokáig elnyúlt, és azzal a gondolattal hátat fordítottam, hogy ‘én inkább megyek. Jó dolog, de inkább megyek’. Az ajtóig jutottam, amikor azt mondták, hogy [a casting igazgató] Sarah Finn jönni fog.

Bementünk a szobába és remekül elbeszélgettünk. Azt hiszem, három évvel később került szóba Kang. Most már nincs bennünk félelem, különösen azért, hogy kicsoda is Ő. Amikor igent mondtam a szerepre, felvázolták a karakterem teljes ívét, és most kezd körvonalazódni a dolog.

Jonathan Majors

Ebből úgy tűnik, hogy Majors úgy mondott igent a szerepre, hogy valójában nem is tudta, melyik karaktert fogja eljátszani a későbbi években. Csak évekkel később árulta el a Marvel Studios, hogy pontosan melyik képregényfigurát kelti életre a sorozatban és a filmvásznon. Bár A Hangya 3. nem kapott jó kritikákat, az Örökkévalók után az MCU második leggyengébb mozifilmje, de Majors alakítását senki sem kérdőjelezte meg, mindenki elismerően nyilatkozott róla.

A mai naptól a mozikban A Hangya és a Darázs: Kvantumánia.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Filmek

Gareth Edwards szerint “sok pontatlanságot” olvashattunk a Zsivány Egyes pótforgatásáról

Több pletykát is olvasni lehetett a Zsivány Egyes forgatásáról.

Taylor Swift Ryan Reynolds
Filmek

A Deadpool 3. sztárjaival szurkolt Taylor Swift – már spekulálnak az énekesnő cameójáról

Arról spekulálnak a rajongók, hogy melyik karaktert játszhatja majd Taylor Swift a...

Fűrész X
Filmek

A Fűrész X megkapta a legdurvább korhatár-besorolást a magyar mozikban

A Fűrész X annyira durva lett, hogy csak 22 és 5 óra...

Fűrész X
Filmek

A szomszédok kihívták a rendőrséget a Fűrész X vágójára, sikoltozásra lettek figyelmesek

A Fűrész X rendezője elárulta, hogy vágás közben a rendőrség kopogtatott az...