Főoldal Filmek Jonathan Majors árulkodott picit, és Kang, a Hódító több variánsával is találkozhatunk a The Multiverse Saga alatt
Filmek

Jonathan Majors árulkodott picit, és Kang, a Hódító több variánsával is találkozhatunk a The Multiverse Saga alatt

Kang egyik variánsával már találkoztunk a Loki évadzárójában.

169
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

Jonathan Majors a Loki évadzárójában debütált a Kang, a Hódító szerepében. Legközelebb A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmben láthatjuk a gonosztevőt, de egyelőre nem világos, hogy a filmben látott Kang az lesz-e, aki majd a Bosszúállók: A Kang-dinasztia főellensége lesz, aki borsot tör majd az MCU karakterei orra alá.

Jonathan Majors legújabb interjújában éppen azt ecsetelte, utalva rá, hogy az ötödik fázisban még rengeteg variánst láthatunk majd tőle. Elvégre tudjuk, hogy a Loki 2. évadában a csínytevés istene találkozik majd Kang egyik variánsával, akiről a fináléban megtudtuk, hogy ő irányítja az Idővariáns Hatóságot). Az utolsó részben Lokit és Sylvie-t figyelmeztette a nagy Ő, hogy számtalan változatával találkoznak majd a jövőben. A februárban érkező A Hangya 3. részében Kangot inkább “harcosnak”, mint “hódítónak” írták le.

A The Hollywood Reporternek adott nemrég interjút Majors, amikor arról kérdezték, milyen érzés volt ugyanannak a karakternek több változatát is eljátszani. “Ez van a lapon. Ezt mondja az IP” – válaszolta a színész, amikor megkérdezték, hogy ez volt-e a végső érv számára. “Király volt, nagyon király. Kang csak a saját világában él az MCU-ban. Nem spoilerezem, de annyi változata van”.

És azokkal a hatalmakkal, amelyek az MCU-t alkotják, az ottani értelmiséggel és agytrösztökkel, ők tényleg azon dolgoznak, hogy a lehető legjobban kihasználják az IP-t, és rendkívül megalázó, hogy engem választottak, hogy ebbe belelépjek. Szóval megtiszteltetés számomra, hogy ezt tehetem, és mindig izgatottan várom, hogy lássam, mit csinálunk.

És igen, hat évvel a Yale után és tíz évvel a North Carolina School of the Arts, az első drámaiskolám után, ez az, amit színészként mindig is reméltél. Kang önmagában is karriert jelent. Vagy maga a torta, vagy a cseresznye a tetején, nem tudom. De több változatot játszani, ez egyszerűen gyönyörű. Minden nap egy műhelymunka.

Jonathan Majors

Az már kiderült a bejelentetett projektekből, hogy Majors fontos szerepet játszik a Marvel Moziverzum jövőjében, de a legutóbbi jelentése után úgy gondoljuk, hogy nem fedtek fel minden lapot a Marvel Studios vezetői, tartogatnak még bőven meglepetéseket a készítők.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia címszereplői, Scott Lang (Paul Rudd) és Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) visszatérnek, hogy Hope szüleivel, Hank Pymmel (Michael Douglas) és Janet Van Dyne-nal (Michelle Pfeiffer) a család együtt indulnak a Kvantumbirodalom felfedezésére. Az útjuk során különös, új lényekkel kerül kapcsolatba, és olyan kalandba keverednek, amely túlmutat azon, amit eddig lehetségesnek hittek.

Jonathan Majors Kang, a Hódító szerepében csatlakozik a kalandhoz. A rendező Peyton Reed harmadik alkalommal tér visszatér a film rendezőjeként; a producerek Kevin Feige és Stephen Broussard.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia 2023. február 17-én kerül a mozikba.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Filmek

A Marvel Studios állítólag továbbra is kitart a Kang-dinasztia mellett, de Jonathan Majors-t leváltják

Hivatalos forrásból továbbra sem erősítették meg, mi lesz Jonathan Majors és Kang...