Jon Favreau, vagyis Happy Hogan is visszatér a Bosszúállók 4.-ben

Jon Favreau a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója előtt erősítette meg, hogy ő is ringbe száll Thanosszal a Bosszúállók 4.-ben.

Jon Favreau a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója előtt erősítette meg, hogy ő is ringbe száll Thanosszal a Bosszúállók 4.-ben.

Jon Favreau-t a filmekben csak úgy ismertük meg, mint Tony Stark (Robert Downey Jr.) legjobb barátját, de szerepe ennél nagyobb a Marvelnél. Talán kevesen tudják, de Favreau volt az, aki forgatta az első és második Vasember-filmeket, majd újabb felbukkanására tavaly nyárig kellett várni, amikor is a Pókember: Hazatérésben visszatért.

Los Angelesben a Végtelen háború bemutatója előtt kapták mikrofonvégre a színészt, ahol elárulta az újságíróknak, hogy ugyan nem kapott szerepet a Bosszúállók 3.-ben, de a folytatásban ismét képernyőre kerül karaktere:

Nem szerepelek ebben a részben [Végtelen háború]. Spoilerveszély következik, de vezető producere vagyok így is. És benne leszek a… Azt hiszem, hogy elárulhatom, hogy a következő filmben, a Bosszúállók 4.-ben szerepet kapok.

Ahogy pár sorral feljebb is említettük, Happyvel legutóbb a Pókember franchise legújabb részében találkoztunk, de egy év múlva újra feltűnik az univerzumban. Favreau nem mellesleg most az 1994-es Az oroszlánkirály élőszereplős filmen dolgozik a Disneynél, de ezek mellett részt vesz még a Star Wars-élőszereplős sorozat készítésében is (forgatókönyv és vezető produceri szerepben).

A Bosszúállók: Végtelen háború spoilermentes kritikánkat az alábbi linken olvashatjátok.

Total
0
Shares
Previous Article

A Fekete Özvegy előzményfilmben szerepelni fog a Tél Katonája?

Next Article

A Han Solo-film főszereplője 3 filmre írt alá

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!