Wide Screen
Image default
Filmek

Jon Favreau rendező szerint Az oroszlánkirály nem nevezhető animációs filmnek

Jon Favreau egészen meglepő dolgot árult el a Disney következő élőszereplős mozifilmjéről, miszerint Az oroszlánkirály se nem animációs, se nem élőszereplős feldolgozás.

Alig több mint egy hónap választja el a Disney rajzfilm szerelmeseit az idei év legjobban várt élőszereplős feldolgozásától, Az oroszlánkirálytól. A film bemutatója előtt a hype már kézzel tapintható, amit a Disney csak tovább tetőzött az elmúlt napokban a karakterposzterekkel, amikről aligha mondanánk meg, hogy nem élő állatokat ábrázolnak.

Nemrég a Slash Film készített interjút Jon Favreau rendezővel, aki a lapnak elárulta, hogy igazából még ő maga sem tudja, miként kell tekinteni Az oroszlánkirály feldolgozásra, amit félrevezető lenne animációs feldolgozásnak hívni:

Nos, nehéz kérdés, mert igazából egyik sem. Ez attól függ, hogy milyen szabványt követsz. Mert nincsenek igazi állatok, nincsenek valódi kamerák, és még igazi alakítások sincsenek, ami alapul szolgálhatott volna a valódiságnak. Minden a művészek keze által születik. De hiba lenne azt mondanom, hogy animációs, mert ez távol van az elvárásoktól.

Egy másik kérdés, ami foglalkoztatja a rajongókat, hogy Az oroszlánkirály mennyire lesz egy az egyben a rajzfilm feldolgozása. Ezt ugyan a rendező korábban több interjú során is megválaszolta, vagyis az első előzetessel ellentétben nem egy az egyben másolják a klasszikust, lesznek új elemek a mozifilmben, amiket nem láttunk a legendás rajzfilmben. Ezeket az új elemeket a filmhez igazítottak, de még ezek után is sokan csak akkor fognak fellélegezni, ha július közepén beülnek Az oroszlánkirályra.

Az oroszlánkirály országos bemutatója július 18-án lesz.

Még több a témában...

A Marvel Studios kitűzte, hol és mikor kezdik a Moon Knight Disney+ sorozat forgatását

Kévés Bence Mihály

Bob Iger azonnali hatállyal lemondott a Disney elnökségéről, helyét Bob Chapek vette át

Kévés Bence Mihály

Képek árulkodnak a The Falcon and the Winter Soldier és A hihetetlen Hulk kapcsolatáról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon